Головна
>
Кіно
>

«Форпост Ірпінь»: вийшов документальний фільм до річниці визволення міста

«Форпост Ірпінь»: вийшов документальний фільм до річниці визволення міста

28 березня 2022 року українські захисники звільнили Ірпінь, який отримав статус «міста-героя». Нині до річниці його визволення вийшов документальний фільм «Форпост Ірпінь».

Керівником та продюсером проєкту став Павло Щербина, а озвучив стрічку український рок-музикант, соліст гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин. Хрономатраж фільму — 40 хвилин. Складається він переважно з матеріалів, знятих на мобільні телефони безпосередніми учасниками подій лютого-березня 2022 року. У фільмі розповідається про бої, внаслідок яких було зруйновано 70% соціальної та житлової інфраструктури Ірпеня та про звільнення міста.

«Авторський колектив висловлює вдячність всім Героям, родинам загиблих, ветеранам боїв, бійцям та волонтерам, зусиллями яких було стримано російських агресорів. Дякую кожному, хто працював над фільмом, і кожному, чиї відеоматеріали були використані для підготовки фільму», — зазначив Павло Щербина.

До авторського колективу фільму також увійшли журналісти місцевого Інформаційного агентства ITV Людмила Лозова, Володимир Пономаренко та Кирило Сміян.


Читайте також: «Київський фортпост» — дивимося 4 серії документального проєкту на Київщині

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024