Головна
>
Музика
>

Дніпровський дует Gamardah Fungus випустив новий альбом «Metamorphosis»

Дніпровський дует Gamardah Fungus випустив новий альбом «Metamorphosis»

12 вересня на касетах і стрімінгових платформах вийшов новий альбом дніпровського дуету Gamardah Fungus Metamorphosis. Він про зміни, про перевтілення і переродження особистості всередині себе і соціуму загалом.

До альбому увійшло 5 треків. Усі вони були записані напередодні повномасштабної війни за допомогою гітар, гранулярних і модульних синтезаторів. А сюрреалістичну обкладинку для альбому зробила київська художниця Ave Libertatemaveamor.

За словами музикантів, цей альбом став найбільш напруженим, емоційним і символічним для них.

Він був створений під впливом філософії Дао та Дзен, якою гурт цікавиться вже давно. Також дует надихався творами Хайдеггера, Сартра, Камю та Кафки.

У треках йдеться не просто про метафоричне перетворення людини на комаху, а про психологічне та духовне переродження особистості, взаємодію з суспільством та своїм внутрішнім світом; пошук гармонії між слідуванням долі та створенням власного шляху; про метаморфози кожної людини окремо і цілого світу в поточному стані речей:

«Альбом вийшов мінливим, різким, рваним і навіть нервовим. Від першого треку до останнього в ньому відбуваються звукові метаморфози так само як боротьба людської особистості між добром і злом відбуваються протягом усього її існування», — йдеться у пресрелізі.

Касету та цифровий альбом можна придбати на Bandcamp.


Gamardah Fungus — електронний проєкт звукорежисера Ігоря Ялівця та гітариста Сергія Ягоди, який було засновано 2009 року в Дніпрі. У 2017 році Артем Рісухін взяв у музикантів велике інтерв’ю. Музиканти використовують у записах власні саморобні інструменти та стародавні музичні артефакти. Наприклад, тибетський горн канглінг із кістки людини, ацтекський свисток смерті, спеціальні шумові короби, генератор Інтонаруморі та інше. У музиці гурт відображає власну філософію дзену та досвід медитативних практик.

Читайте також: Пісня за піснею: Паліндром про новий альбом «Придумано в черзі»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024