Головна
>
Відео
>

Бумбокс підготував дві версії кліпу «Голий Король»

Бумбокс підготував дві версії кліпу «Голий Король»

Сьогодні, 8 серпня, гурт Бумбокс презентує дві версії кліпу на пісню Голий Король. Перша вийшла о 10:00, друга буде у відкритому доступі о 20:00.

Ідеологами обох версій стали фронтмен гурту Андрій Хливнюк та продюсер Олексій Согомонов. За режисуру відеоробіт відповідав Денис Діді Дужник.

«Ми вирішили, що версій у кліпа буде дві і ми запустимо їх в один день. Робиться так чи ні – яка різниця? Ми зробимо. У нас батл, нехай і жартівливий. Хливнюк проти Согомонова. На моєму боці зріст і мікрофонна стійка, на боці Олексія вся продюсерська рать. Якщо серйозно, я радий представити обидві версії. Концертний варіант Короля – це заявочне відео з першого офіційного відео концерту Бумбоксу. Кліп з BFT- мене радує, що ми разом вже кілька років – експеримент, часом на межі фолу, але чому б і ні? Дякую ББ-Family, BFT і всім, хто брав участь в обох проектах», – прокоментував Андрій Хливнюк.

У другій версії кліпу залучено акторів з Belarus Free Theatre, які вже не вперше співпрацюють з Бумбокс – у 2016 році відбулась прем’єра вистави Burning Doors під музику гурту.

«Років вісім тому я отримала струс мозку і лежала в лікарні. Повинна була лежати два тижні, але у мене був квиток на концерт Бумбоксу в мінському клубі Re:Public. Я вимолила у лікарів, щоб вони виписали мене раніше, обіцяючи що буду чесно лежати вдома ще кілька днів. Але, звичайно ж, в день виписки я, надівши на голову шапку, полетіла на концерт, – розповіла акторка театру Юлія Шевчук. – Це я розповідаю до того, що отримати запрошення знятися в кліпі одного з моїх улюблених гуртів, було для мене честю. Ми всі дуже чекали цих зйомок і їхали до Києва в піднесеному настрої, вважаючи що будемо гуляти собі по місту, балдіти і знімати кліп. Так воно все і було, але, насправді, зйомки кліпу – це ще й важка праця, недосипання, професіоналізм, що не дає тобі розслабитися, максимальне занурення, незабутній досвід і чесання виделкою волосся під перукою. Є тепер історії зі зйомок, які буду розповідати онукам, якщо такі колись з’являться».

Нагадаємо, що сингл Голий Король – це другий трек з однойменного міні-альбому, реліз якого заплановано на осінь. У ЕР Голий Король ввійде шість треків, зокрема і презентований раніше Колишня. Окрім цього на івці буде акустична версія пісні Люди, як бонус-трек, а також записаний з O.Torvald сингл Вечір в Ріо. 7 вересня почнеться тур на підтримку ЕР Голий Король.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024