Головна
>
Новини
>

Hyphen Dash зіграють перший сольник у київському барі

Hyphen Dash зіграють перший сольник у київському барі

21 лютого в київському барі Хвильовий зіграє гурт Hyphen Dash. Це буде перший сольний концерт молодого гурту. Квитки можна придбати за посиланням.

Hyphen Dash складається з трьох київських музикантів: Михайла Бірченко (ударні), Даніїла Зубкова (клавіші, електроніка, у нього також є проєкт Lucas Bird), Євгена Пугачова (гітара, бас-гітара). Вони міксують хіп-хоп груви із джазом, електронікою й важким звучанням.

Нещодавно музиканти випустили свій перший реліз. Це відео в межах проєкту Zmova від kontrabass promo, яке вийшло на початку 2021 року. Hyphen Dash зіграли наживо у червоній залі Національного художнього музею України. Метою проєкту була підтримка музею та збір коштів на реставрацію фасаду.

Під час зйомок в музеї хлопці записали свій перший однойменний ЕР Hyphen Dash. Реліз планується на 12 лютого. На концерті хлопці презентують свіжу концертну програму та новий матеріал.

Це вже не перший виступ проєкту у Хвильовому, музиканти виступали раніше на подіях Fusion Jam де, власне, джемили. Проте тільки зараз відбудеться їх перший повноцінний сольник.


Читайте також: ZMOVA як крик душі культурних локацій Києва

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023