Головна
>
EP
>

Idealism Addict презентували дебютний міні-альбом

Idealism Addict презентували дебютний міні-альбом

Сьогодні, 18 квітня, гурт Idealism Addict презентував дебютний міні-альбом Hard Times. У нього увійшло шість синглів, серед яких і ті два, про які ми не лише розповідали у новинах, а й коментували у рубриці «Зорепад релізів». Прочитати про них можна тут і тут.

Платівка також доступна на iTunes i Google Play.

«Hard Times — це правда. Але не вся. Тому що ніхто і ніколи не зізнається про найтяжче. Побачене. Відчуте. Але його можна прочитати між рядками. Тому у слухача багато роботи. Я не пишу прямим текстом ніколи. Ані про смерть, ані про кохання. Для мене є недопустимим писати дослівно про певні переживання. Їх треба заховати, завуалювати, наче ти розповів про них, але насправді — ні. Це для мене наче тайне послання. Так ти спілкуєшся зі слухачем. Так він, розуміючи, що до чого, спілкується з тобою», — розповідає фронтвумен колективу Лєна Ребрик.

Альбом був створений Лєною Ребрик, засновницею і авторкою проекту Idealism Addict, за участі скрипальки та віолончелістки Анни Глухенької. Вона ж надихнула співачку додати інтро з норвезької народної пісні у трек Стомлена: «Я одного разу просто почула, як Аня її грає і закохалася в неї. Я знала, що вона неодмінно має відкривати Стомлену, адже за настроєм була для мене ідеальним відображенням композиції», — прокоментувала Лєна Ребрик.

Найближчим часом гурт анонсує дату свого першого сольного концерту у Києві.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024