Головна
>
Музика
>

Save Ukraine — #StopWar: у Берліні та Києві відбудеться телемарафон на підтримку України

Save Ukraine — #StopWar: у Берліні та Києві відбудеться телемарафон на підтримку України

29 травня в Берліні та Києві вдруге пройде благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar на підтримку України, яка впродовж трьох місяців незламно бореться проти Росії.

Графічний символ телемарафону. Автор: Даніель Скрипник. 

Мета ініціативи — вкотре привернути увагу світової спільноти до війни в Україні та зібрати кошти, для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим. Ключові меседжі проєкту — #Stoprussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #SaveUkraine, #BeBraveLikeUkraine, #CapitalOfBravePeople.

Це вже другий телемарафон. Перший відбувся 27 березня, під час якого спільними зусиллями було зібрано понад 40 млн грн для розв’язання найгостріших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабною війною.

У межах двогодинного ефіру культурні діячі, громадські активісти, лідери думок, спортсмени, волонтери з усього світу виступатимуть на підтримку України.

Артисти виступатимуть наживо з Києва, а також з його міста-побратима Берліна. Серед учасників заходу — Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Антитіла, ONUKA, alyona alyona та інші. А спеціальними гостями заходу стануть переможці «Євробачення 2022» — гурт Kalush Orchestra.

Де дивитися ?

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини», серед яких мовники 1+1, ICTV, Україна, Інтер, Рада, UA:Перший. Ведучі заходу — українці Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна. 

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналах 1+1 та Atlas Festival, та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International.

Довідка. Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора  Київстар, футбольного клубу «Динамо Київ», Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024