Головна
>
Відео
>

Допоки не зустріну смерть: Зэ Джозерс випустили перший трек з майбутнього альбому

Допоки не зустріну смерть: Зэ Джозерс випустили перший трек з майбутнього альбому

8 липня гурт Зэ Джозерс та електронної виконавиці Grisly Faye презентували спільний сингл (та кліп до нього) Останнє прощавай. Відео зняте у рамках ініціативи #Savethenight бренду Jägermeister в умовах пом’якшеного карантину у Києві та в умовах суворого у британському Единбурзі.

Факт того, що зйомки відео відбувалися через zoom на відстані 3000 кілометрів, сюжет виник сам по собі – події відбуваються у світі, де вулицями ходять лише працівники служби доставки. Один із них ледь не божеволіє, коли єдина близька йому людина починає зникати.

Зрежисував роботу Євгеній Микитка в команді з оператором Дмитром В’юнником, які минулого року зняли відеокліп на пісню Зэ Джозерс «Ноль» за участі співачки Renevich. 

«Ми знову починаємо наш черговий альбомний забіг. Можливо, Останнє прощавай ніхто б і не почув до осені, якби не карантин й усе, що відбувається кругом – проте завдяки самоізоляції ми з Марго записали трек саме зараз. Відчуваю себе Скрябіним у дуеті з Іриною Білик на пісні Мовчати, зрештою цього ми і добивались» — коментує Сергій Воронов, лідер Зэ Джозерс. 

Останнє прощавай – перша пісня, випущена після торішнього альбому Ложь. Новий альбом Зэ Джозерс вийде восени цього року.

Читайте також: Абетка болю та зубожіння: 10 хороших українських треків для поганого настрою

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023