Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Klavdia Petrivna та Маші Кондратенко на трек «Їде дах»

Відео дня: дивимося кліп Klavdia Petrivna та Маші Кондратенко на трек «Їде дах»

8 серпня відбувся реліз спільного треку Klavdia Petrivna та Маші КондратенкоЇде дах. За словами дівчат, це художня відповідь всім тим, хто думав, що під інкогніто-образом приховується одна й та сама людина. Режисером кліпу став Арсеній Перов.

5 лютого 2024 року Klavdia Petrivna отримала нагороду «Дебют року» за версією премії «Золота Зоря Лірум». Але забирати премію замість артистки вийшла Маша Кондратенко. Після цього співачки зробили спільний допис зі словами «хто це така?»:

Скриншот: mashaa.kondratenko та klavdia_petrivna

«В етері Breaking News: Хто ж така Klavdia Petrivna? Пропонуємо вам подивитися пряму трансляцію від спеціальної кореспондентки Маші Кондратенко, яка поїхала в Girne City, щоб дізнатися правду», — йдеться в описі кліпу.

Режисер кліпу Арсеній Перов та Klavdia Petrivna не вперше співпрацюють разом. Перов також створив кліп на колабу виконавиці з Артемом ПивоваровимБарабан. Раніше Олександр був режисером-постановником та хореографом виступу Артема на шоу «Танці з зірками», а також зняв кліпи на треки Місяць на небі та Люблю

Новий трек увійде до дебютного лонгплею Klavdia Petrivna, вихід якого анонсовано на 13 серпня. А 19 квітня Klavdia Petrivna анонсувала свій перший сольний виступ. Концерт відбудеться 30 серпня 2024 року в Палаці спорту. Купити квиток можна за посиланням. За першу годину, після початку продажу, було продано 2 тисячі квитків.

Що відомо про виконавицю можна прочитати в нашому мінірозслідуванні.


Читайте також: Співіснування культури та війни, найбільші культурні досягнення та кого додати до своїх плейлистів: про що говорили на пресконференціях Faine Misto 2024

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024