Головна
>
Література
>

Вийшло ілюстроване видання про незалежну Україну

Вийшло ілюстроване видання про незалежну Україну

У видавництві #книголав вийшла «Книга-мандрівка. Незалежні». У ній зібрали найважливіші факти за 31 рік існування незалежної України.

«Книга-мандрівка. Незалежні» ілюстроване видання, яке розповідає історію відродження нашої країни в період з 1991 по 2022 рік. У видавництві кажуть, що це книга-ностальгійка. Кожен розворот — «щоденник» одного року.

Книгу видали спільно з креативною агенцією Green Penguin. Раніше у співпраці з Green Penguin вийшла «Книга-мандрівка. Україна». Автори книги — Ірина Тараненко, Єлизавета Нєвєжина, Марта Лешак.

У книжці зібрано найважливіші факти за 31 рік існування незалежної України. Це книга про рекорди й провали, покращення і зради, культові пісні, книжки, фільми, про помилки й перемоги, про захист свободи та революції

«У 1991 році Україна повернула собі незалежність. Українці, які жили десятиліттями в тоталітарному режимі отримали можливість стати мешканцями демократичної країни …Це не просто суспільно-політичне видання, а захоплива книжка для сімейного читання, і для дорослих, і для дітей», — кажуть у видавництві.

Придбати книгу можна за посиланням.


«Книга-мандрівка. Україна» — ілюстроване видання у форматі «ед’ютейнмент» — educational entertainment. Це 1200 надзвичайних відкриттів, найцікавіших та найважливіших фактів про Україну в авторських ілюстраціях. Вперше вийшла у 2017 році. За мотивами книги також зняли мультсеріал, які можна переглянути у вільному доступі.


Читайте також: Добірка нових українських книжок

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024