Головна
>
Кіно
>

В Україні стартує конкурс документальних проєктів Doc Lab Poland & Ukraine

В Україні стартує конкурс документальних проєктів Doc Lab Poland & Ukraine

З 29 травня по 3 червня українські кінематографісти/ки можуть податись на програму Doc Lab Poland & Ukraine з розвитку та підтримки документалістики. Про це повідомляє Держкіно України.

Doc Lab Poland & Ukraine розрахована на участь п’яти українських команд. Це — конкурс для документальних проєктів з України на участь у воркшопах, пітчингах та кіноринку під час Краківського кінофестивалю.

На конкурс можна податися із проєктом на стадії розробки або стрічкою на етапі монтажу. Продюсери та продюсерки, які шукають додаткові варіанти для співпраці, можуть податися на програму для пошуку кінопродукції на кіноринку «Cedoc».

Doc Lab Poland — це наймасштабніша програма з розвитку та підтримки документальних проєктів у Центральній і Східній Європі. Ініціатива надає фінансову, організаційну та експертну допомогу для створення фільмів. Цьогоріч програма розширилась, тож Doc Lab Poland & Ukraine стала першим проєктом у співпраці.

Форма для заявок доступна за посиланням. Кінцевий термін подання заявок — 31 березня 2023 року. Заповнені аплікаційні форми можна надсилати на адресу info@doclab.pl, організаційні запитання — на скриньку aleksandra.bujak@fundfilm.pl


Читайте також: 5 фільмів на будь-який смак: Тиждень австрійського кіно оголосив програму

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024