Головна
>
Кіно
>

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Королі репу»

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Королі репу»

«Королі репу» — музична драма Мирослава Латика. Прем’єра фільму відбулася ще у 2021 році на Одеському міжнародному кінофестивалі. Після цього «Королі репу» продовжили свою фестивальну історію, але на широкі екрани так і не потрапили. Зараз же творці стрічки презентують трейлер й анонсують вихід фільму в прокат влітку 2023 року.

Головний герой фільму — 17-річний випускник сільської школи, який мріє стати відомим репером та підкорити серце дівчини Свєти. Заради своїх мрій він готовий ризикнути будь-чим, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку.

У ролях — Михайло Дзюба, Wellboy, Юрій Кулініч, Ірма Вітовська Карина Химчук та інші.

Композитором та саундпродюсером фільму є електронний музикант Cepasa (Павло Ленченко).

Куратор програми 7-го Тижня критики «Фокус: Україна — Канада» Том Ернст писав, що «Королів репу» цілком можна віднести до стрічок про дорослішання, але водночас «ця історія виходить далеко за межі рефлексій на тему подвигів молодості, на які нас штовхають гормони, а також неясних перспектив у майбутньому».

«Латик вміло використовує ландшафт конфлікту – нову автомагістраль прокладають по краях кукурудзяних полів, а високотехнологічна станція технічного обслуговування відіграє роль прямого конкурента придорожнього магазину Свєти. 

“Королі репу” Латика — це амбітна історія, яка до певної міри нагадує “8 милю” Кертіса Генсона. Але Латик не дав своїм амбіціям перемогти себе, а навпаки — робить зі своєї історії переспів «Злих вулиць» Мартіна Скорсезе у сільському дусі, з мотивами стрічки Едґара Райта “На драйві”».


Читайте також: Документальний фільм «Життя на межі» виходить у прокат

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024