Головна
>
Відео
>

Гурт Kozak System презентував осінній кліп

Гурт Kozak System презентував осінній кліп

Сьогодні, Kozak System презентував сингл У осені очі твої та кліп на нього. Пісня увійде до майбутнього лонгплею гурту.

Автором слів став фронтмен гурту Фіолет Сергій Мартинюк, який нещодавно презентував кліп на пісню Романтика. «Справжня магія випадку та кармічних перехресть, – розповідає Сергій Мартинюк – Невзаємна любов, або любов на півсерця (інколи я називаю її саме так) – одна з наскрізних тем моїх віршів. Саме такі почуття, за моїми спостереженнями є чи не найглибиннішими переживаннями людини на любовному ґрунті. Це справжня хімія душевної руйнації, катарсису і відродження. Цей вірш саме про таку любов – самодостатні почуття самотнього чоловіка в світі його ілюзій. З чітким розумінням того, що все це може бути лише грою душі і розуму». Серед тих, хто працював над музикою, у тому числі і саундпродюсер Океану Ельзи Мілош Єліч.

Кліп на пісню У осені очі твої зняла компанія Manifest production. Головну жіночу роль виконала Марина Саєнко.

«Якщо уявити, що осінь – це атмосферний трисерійний серіал (а для кожного пристойного серіалу хороші композитори пишуть саундтреки), то ми вважаємо, що саундтреком до цієї пори року якнайкраще підходить саме ця пісня. Думаємо, ми виграли кастинг у самої осені», – кажуть KOZAK SYSTEM. – «Щодо кліпу – то тут я безсилий що-небудь коментувати. Ну, дуже вже не наша “поліклініка” це кліпмейкерство. Від ідеї, сценарію і самого процесу зйомок ти – лише спостерігач або учасник, більше ні на що ти повпливати не можеш, бо відданий на поталу режисеру і оператору. Вони – боги на майданчику, а ти роби те, що вони скажуть – ляж, встань, іди, сядь, посміхнись, покажи здивування… Ми не можемо відповідати за результат, який режисери отримали в цьому кліпі, тому що наші смаки розходяться,але дуже сподіваємось, що людям кліп сподобається».

Гурт Kozak System анонсував новий сингл Я віддам та кліп на неї від австрійського режисера, ім’я якого поки тримається у таємниці. Крім того, весною команда презентує новий альбом.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024