Головна
>
Відео
>

Фіолет презентував кліп, у якому зіграли шанувальники гурту

Фіолет презентував кліп, у якому зіграли шанувальники гурту

Вчора, 12 червня, гурт ФІОЛЕТ презентував кліп на пісню Романтика. Презентація відео на телеканалах відбулась 10 червня на каналі М2.

Над піснею Романтика разом з гуртом ФІОЛЕТ працював саунд-продюсер Артур Данієлян, інтерв’ю з яким ви можете прочитати за посиланням.

«Ми намагалися зробити максимально світле та позитивне відео, котре б змусило глядача, як мінімум, усміхнутися, як максимум – надихнути на якісь гідні вчинки. У цьому світі немає нічого випадкового і клубок червоних ниток, який блукає руками найрізноманітніших людей, символізує нашу єдність як пазлів однієї, нехай строкатої, але цільної картинки», – поділився своїми враженнями Колос, лідер ФІОЛЕТ.

Режисером кліпу та автором ідеї виступив Костянтин Михайлов, відомий своїми роботами з гуртами Тартак, Гайдамаки та іншими. Основна частина зйомок проходила в Києві. У кліпі також фігурують також аматорські відео з танцями шанувальників гурту з різних країн.

«Зйомки кліпу тривали 14 годин. За цей час ми перезнайомилися з купою прикольних людей, але, на жаль, у фб-друзі додався лише один хлопчина зі Швеції. Сподіваюся, решта героїв якось натрапить на це відео у мережі. Дякую усій команді і усім небайдужим людям, що взяли участь у флешмобі. Без вас це відео не було б таким, яким воно є. Ми всі однакові, незалежно від того де живемо та чим займаємось. Доля червоною ниткою може звести нас у будь-який момент. І де та в яких умовах це станеться, нікому невідомо», – розповів Костянтин Михайлов.

Нагадаємо, що місяць тому гурт ФІОЛЕТ презентував кліп на пісню Тиша.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024