Головна
>
Відео
>

Фіолет презентував кліп, у якому зіграли шанувальники гурту

Фіолет презентував кліп, у якому зіграли шанувальники гурту

Вчора, 12 червня, гурт ФІОЛЕТ презентував кліп на пісню Романтика. Презентація відео на телеканалах відбулась 10 червня на каналі М2.

Над піснею Романтика разом з гуртом ФІОЛЕТ працював саунд-продюсер Артур Данієлян, інтерв’ю з яким ви можете прочитати за посиланням.

«Ми намагалися зробити максимально світле та позитивне відео, котре б змусило глядача, як мінімум, усміхнутися, як максимум – надихнути на якісь гідні вчинки. У цьому світі немає нічого випадкового і клубок червоних ниток, який блукає руками найрізноманітніших людей, символізує нашу єдність як пазлів однієї, нехай строкатої, але цільної картинки», – поділився своїми враженнями Колос, лідер ФІОЛЕТ.

Режисером кліпу та автором ідеї виступив Костянтин Михайлов, відомий своїми роботами з гуртами Тартак, Гайдамаки та іншими. Основна частина зйомок проходила в Києві. У кліпі також фігурують також аматорські відео з танцями шанувальників гурту з різних країн.

«Зйомки кліпу тривали 14 годин. За цей час ми перезнайомилися з купою прикольних людей, але, на жаль, у фб-друзі додався лише один хлопчина зі Швеції. Сподіваюся, решта героїв якось натрапить на це відео у мережі. Дякую усій команді і усім небайдужим людям, що взяли участь у флешмобі. Без вас це відео не було б таким, яким воно є. Ми всі однакові, незалежно від того де живемо та чим займаємось. Доля червоною ниткою може звести нас у будь-який момент. І де та в яких умовах це станеться, нікому невідомо», – розповів Костянтин Михайлов.

Нагадаємо, що місяць тому гурт ФІОЛЕТ презентував кліп на пісню Тиша.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023