Головна
>
Музика
>

Гурт Крихітка випустив перший повноформатний альбом за 14 років — «Мегалюбов»

Гурт Крихітка випустив перший повноформатний альбом за 14 років — «Мегалюбов»

17 травня вийшов новий лонгплей Крихітки під назвою Мегалюбов. Це другий повноформатний студійний альбом після Рецепту (2009), після якого гурт випустив декілька синглів та мініальбомів. З моменту виходу першого альбому склад гурту змінювався кілька разів, і нові пісні були створені новими авторами під керівництвом незмінної продюсерки та вокалістки Олександри Кольцової.

«Цей альбом — виконана обіцянка, заряджена людьми, які в нас вірять і слухають. В ньому немає випадкових треків. Пісні створювались у різні періоди, до повномасштабного вторгнення та вже під час. Деякі з них не несуть відлуння війни, інші є прямою реакцією на сучасні події. Ми вирішили підсумувати цей етап творчості та зосередитися на новому матеріалі, вже з усвідомленням нового етапу історії», — коментує Олександра Кольцова

Перший трек альбому — фіт хейтспічем Під весняним дощем. Для тексту треку використали вірш поетеси й військової парамедикині Олени Герасим’юк. Наразі кліп зібрав майже 200 тисяч переглядів на YouTube та вже майже мільйон гривень донатів на БПЛА і дрони для 82 бригади ДШВ ЗСУ разом з фондом «Повернись живим».

Долучитися до збору можна за посиланням.

Окрім нових пісень, до релізу також увійшли вже випущенні раніше сингли — Мегалюбов, Сонячні дні, Бурштин, Я п’ю цей вечір до кінця (кавер на гурт Мертвий Півень). А також трек Ланцюг, який став частиною проєкту реабілітації ветеранів через спорт «Підтримай Нескорених» та Ялта, створений для відеопроєкту Ukraїner «Хоробрі міста» про українські міста під тимчасовою російською окупацією.

Концертна презентація альбому відбудеться 24 травня в київському клубі Atlas, квитки можна придбати за посиланням. 31 травня концерт відбудеться у Львові, 1 червня — у Тернополі, а 2 червня — у Луцьку

Наразі гурт Крихітка — це Олександра Кольцова, Станіслав Галан (бас), Артур Михайленко (ударні), Олексій Юр’єв (гітара), за участю саундпродюсера і клавішника Дмитра Леонова.


Читайте такожПиріг і Батіг презентували першу частину триптиха — альбом «Замордовані. Подзвін перший»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024