Головна
>
Кіно
>

Фестиваль «Молодість», презентація Подерв’янського, концерт The Curly та інше: куди піти 20-22 жовтня?

Фестиваль «Молодість», презентація Подерв’янського, концерт The Curly та інше: куди піти 20-22 жовтня?

Презентація нового альбому The Curly, написаного разом з To Eternity, концерт Alice Change з альбомом Alice Cringe, презентація нової книжки Подерв‘янського, кінофестиваль «Молодість», вечірка в Куренях, подія від Gasoline та інше — розповідаємо, куди піти цими вихідними у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Ужгороді та Вінниці.

Київ

Концерт Alice Change

Виконавиця Alice Change презентує свій третій альбом Alice Cringe. До ЕР увійшло сім пісень, у кожній з яких Еліс ділиться особистими переживаннями та рефлексує над пережитими історіями. Цей альбом — про боротьбу з самотністю, тугу за юністю та стосунки з людьми. Також вона співатиме старіші пісні. Це буде перший сольний концерт музикантки.

Коли: 20 жовтня, 18:00
Де: Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31
Вхід: за квитками на вході

Презентація нової книжки Леся Подерв‘янського

Письменник та драматурги Лесь Подерв‘янський презентує свою нову збірку творів «Корова приходить опівночі». У ній вперше публікуються твори «Візит дами», «Возвращение», «Дідова наука, або Соціалізація білогвардійця», «Корова приходить опівночі», «Операція Vельzеvул», «Стрибок хом’яка», «Хробаки», «Я, дід, бабуся і Гітлер» та інші.

На презентації також буде фуршет і панельна дискусія.

Коли: 20 жовтня, 18:00
Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6
Вхід: за квитками

Концерт The Curly

25 серпня музиканти The Curly і To Eternity випустили спільний альбом Теорія любові, до якого увійшло 13 треків про любов і стосунки. В альбомі поєднані різні жанри — від танцювальної музики до фанку. Також в альбомі є спільні колаборації з OtoyLiia та Tery

The Curly (справжнє ім‘я — Микита Гребенщиков) — музикант з Києва, що створює музику із легким та мелодійним поп, аренбі та хаус звучанням. Дебютував у 2022 році з треком Я забувся. У 2022 році також випустив перший мініальбом Сумнівна терапія.

21 жовтня він презентує новий альбом у київському Mezzanine.

Коли: 21 жовтня, 19:00
Де: Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31
Вхід: за квитками

Курені теплі

Вечірки в Куренях переносяться з опен-ейр простору на третій поверх приміщення. Гостями цієї зустрічі стануть українські саундпродюсери AidentiqueDmit KitzOnen та Moojev. Організатори події кажуть, що кожен момент буде сповнений теплом і переможними думками.

Коли: 21 жовтня, 16:00
Де: Kureni, Паркова дорога, 4
Вхід: за квитками

Концерт гурту «Мертвий півень»

Нещодавно після 12-річної перерви гурт «Мертвий півень» виступив у Львові в оновленому складі. До складу гурту приєдналися вокаліст Юрко Рокецький, саксофоніст і флейтист Любко Радомський та Андрій Альфавицький (перкусія). Гурт вже випустив два нові сингли: переспів пісні Гобелен спільно з Христиною Соловій та live-версію Бʼютіфул Карпати записану у червні 2023 вже у новому складі. 

Ці пісні, а також старі треки гурт презентує у Києві.

Коли: 22 жовтня, 18:00
Де: Bel Etage, вул. Шота Руставелі, 16а
Вхід: за квитками

Вечірка від Gasoline

Після тривалої паузи команда Gasoline повертається з подією, яка має на меті обʼєднати активний осередок музичної спільноти, своїх резидентів та друзів.

На вечірці виступить резидент Closer та
Kaleidoscopie, Bambu, у своїй характерній манері. Завершальний сегмент представить уродженець Польщі — запрошений гість rrrkrta. Він — діджей та селектор, який зараз проживає у Берліні.

Коли: 22 жовтня, 16:00
Де: Closer, вул. Нижньоюрківська, 31
Вхід: 350 гривень на вході

Концерт Parfeniuk

Великий сольний концерт автора хіта Провела екскурсію Parfeniuk в Атласі, де він виконає нові пісні, які ще ніде не звучали.

Коли: 22 жовтня, 19:00
Де: Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41
Вхід: за квитками

Кінофестиваль «Молодість»

21-29 жовтня у Києві пройде 52-й міжнародний кінофестиваль «Молодість». Покази фільмів відбуваються у чотирьох основних секціях: міжнародний конкурс, національний конкурс, документальний конкурс та Molodist Teen Screen.

Цими вихідними на фестивалі можна буде переглядати фільми з різних програм, наприклад, «Зла не існує», режисера Рюске Хамаґучі, «Палахкотіння вогню» Міхаеля Каррера, «Мадемуазель Куеопсія», Дені Коте, «Кіра», Анастасії Ободовської, «Велодоріжки» Антона Кла та інші стрічки.

Розклад сеансів дивіться за посиланням.

Коли: 21-22 жовтня
Де: «Жовтень», вул. Костянтинівська, 26
Вхід: абонементи за посиланням

Львів

Концерт гурту Крихітка

Крихітка зіграє великий сольний концерт у Львові, під час якого гратиме треки з нового альбому Мегалюбов, а також старіші пісні. Також, спеціально до виходу вінілу На першому місці Крихітка також готує кілька композицій з дебютного альбому. В межах концерту відбудеться благодійний аукціон.

Коли: 21 жовтня 19:00
Де: !FestRepublic, вул. Старознесенська, 24-26
Вхід: за квитками

Концерт Andrii Barmalii x Oleksandr Yavdyk 

Саксофоніст Андрій Бармалій та ударник Олександр Явдик виступлять в тандемі, аби, за їх словами, створити простір для рефлексії та діалогу. Вони гратимуть композиції з дебютного альбому Бармалія autoportrack, нові неальбомні композиції та композиції, які музиканти створять в процесі виступу.

Коли: 22 жовтня, 19:00
Де: Нижній Зал Театру Ляльок, площа Данила Галицького, 1
Вхід: за квитками

Концерт Брія Блессінг та Джесі Полі

У концертній програмі Брія та Джесі будуть
виконувати як українські загальновідомі пісні, так і авторські, написані Брією.
Концерт благодійний, на ньому збиратимуть кошти на придбання літаків-бомберів та укомплектування
4-х ударних груп БПЛА.

Коли: 22 жовтня, 19:00
Де: «Дзиґа», вул. Вірменська, 35
Вхід: за квитками на вході

Дніпро

Концерт гурту Zwyntar

Гурт Zwyntar випустив третій, повноформатний альбом Тисяча очей, який складається з синглів, випущених за останні чотири роки, а також нових пісень. Працювати над цим альбомом гурт почав одразу після виходу Мертвих голосів. Проте випустити його виконавці змогли лише тепер, бо початок повномасштабного вторгнення вплинув на «таймінги». Гурт каже, що альбом вийшов похмурий, «набагато похмуріший за все, що Zwyntar писав раніше».

Нині ж гурт вирушає у всеукраїнський тур, де альбом можна буде почути наживо.

Коли: 20 жовтня, 18:30
Де: Poplavok Music Hall, вул. Січеславська Набережна, 7
Вхід: за квитками

Концерт True Tough x Mordox

Київський хардкор-метал гурт True Tough вирушає в свій перший тур Україною на підтримку свого третього EP Invaders Will Die. Компанію їм в турі складатиме київський Grand$lam гурт Mordox.

Коли: 21 жовтня, 17:00
Де: Махно Паб, вул. Магдебурзького права, 4а
Вхід: за квитками

Харків

Концерт гурту «Зарисовка»

Зарисовка — український регі-гурт, який відновив свою творчу діяльність з початком повномасштабної війни, щоб допомогти ЗСУ. 20 жовтня гурт перше виступить у Харкові з сольним концертом. Музичним гостем вечора стане Сергій Савенко.

Коли: 20 жовтня, 19:00
Де: Art Area ДК, вул. Чернишевська 13
Вхід: донат від 150 гривень

Ужгород

Концерт Latexfauna

Київський інді-поп гурт Latexfauna зараз гастролює у всеукраїнському турі з новим шоу. В межах туру виконавці зіграють деякі нові пісні, як-от Masandra, на яку в серпні вийшов еротичний кліп. А також будуть добре відомі треки, як Лайм, Черкащина, Серфер та інші.

Коли: 21 жовтня, 18:00
Де: Alive, вул. Капушанська, 20
Вхід: за квитками

Вінниця

Концерт Epolets

Рок-гурт Epolets зіграє концерт, щоб зібрати кошти на безпілотники для військовослужбовців. 

Коли: 21 жовтня, 18:30
Де: Royal Pub, вул. Коцюбинського, 39
Вхід: за квитками


Читайте також: Український фільм «Фото на пам’ять» Ольги Черних відкриє найбільший фестиваль документального кіно у світі IDFA


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024