Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп проєкту Саши Кугат Kugatessa на дебютний трек «Перша»

Відео дня: дивимося кліп проєкту Саши Кугат Kugatessa на дебютний трек «Перша»

22 лютого музичний проєкт моделі Саші Кугат та мультиінструменталіста Богдана Кириченка випустив свій дебютний сингл Перша та музичне відео на нього. Свій стиль дует характеризує як експериментальний поп із поєднанням класичних та електронних інструментів. Режисером кліпу став Інді Хаїт

«Півтора роки тому, під час чергової модельної зйомки, я усвідомила наскільки це все марнотратство, і наскільки більше я можу дати людству, ніж позування на білому фоні. Музика була в моєму житті весь час, але тепер все серйозно», — розповідає Саша Кугат.

Історія, яку дует розповідає у треку – про страх перед коханням та про травми, що повертаються разом із почуттями. Інді Хаїт ділиться, що після прослуховування пісні Перша, він одразу захотів створити для неї візуал.

«За допомогою мистецтва шибарі ми з Сашою та Богданом вирішили одночасно продемонструвати магнитизм та згубність деструктивних стосунків. Як тільки ми почали розробляти та розвивати ідею, кінцівка кліпу з’явилася нам сама. Мені подобається викликати подвійні почуття, ходити по лезу між дозволеним та табуйованим. Здається, у нас все вийшло», — каже режисер. 

Раніше Інді Хаїт співпрацював з Тіною Кароль (наприклад, працював над кліпами з альбому Красиво), а серед останніх робіт кліпи для Love, Mary (Чому), Dorofeeva (вотсап, На самоті). Він також створив один із найгучніших кліпів 2023 року: Latexfauna — Masandra, який зібрав майже мільйон переглядів на YouTube. 

У 2024 році Інді Хаїт отримав нагороду «Найкращий режисер» на премії «Золота Зоря Лірум».


Читайте також: Kola випустила кліп на пісню «Міліметр» та анонсувала сольний концерт у Палаці Спорту

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024