Головна
>
Музика
>

Kola випустила кліп на пісню «Міліметр» та анонсувала сольний концерт у Палаці Спорту

Kola випустила кліп на пісню «Міліметр» та анонсувала сольний концерт у Палаці Спорту

21 лютого Kola випустила пісню та кліп Міліметр про постійну необхідність відчувати коханого поряд. Разом із релізом співачка анонсувала свій сольний виступ у Палаці Спорту, який відбудеться на день народження виконавиці — 19 жовтня. Режисером кліпу став Олександр Гірченко

«Це сповідь жінки, яка зізнається в шаленому коханні до чоловіка, в тому, що без нього вона відчуває себе незахищеною. Вона розповідає про те, як проходять її дні, які вона намагається заповнювати подіями, справами, залишається сильною, попри відстань з ним», — прокоментувала нову пісню співачка.

У своєму інстаграмі Kola поділилася, що ця пісня жила в ній 4 роки та подякувала Монатіку, що подарував їй цей трек. 

«Я дуже хотіла заспівати цю пісню. Спасибі, що ти надав мені таку можливість і подарував її, я запамʼятаю це на все життя», — пише Kola.

Це перша співпраця виконавиці з режисером Олександром Гірченком. Серед інших його робіт: кліпи для Chekson (Ліфт, Жовтий князь, Екстазі та інші), музичне відео на трек А ти казав від Zelenooka, Літаки від Nesamovyta та інші. 

У кінці кліпу Міліметри з’являється автобус, на якому зображена афіша великого сольного концерту виконавиці в Палаці спорту. Продаж квитків почнеться 1 березня


Kola (справжнє ім‘я Анастасія Прудіус) — українська виконавиця, авторка текстів, учасниця талант-шоу «Голос країни-6», міжнародного конкурсу «Нова Хвиля 2016» та Національного відбору «Євробачення-2017».

Детальніше, хто така Kola, з чого починався її творчий шлях і які пісні принесли їй популярність розповідаємо в нашому матеріалі. А за цим посиланням можна подивитися її інтерв’ю з Романом Шишкіним у межах відеошоу «Не за кадром».


Читайте також: 23 найкращих українських альбоми 2023 року

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024