Головна
>
Новини
>

Jonathan Livingston випустили пісню на вірш Ліни Костенко

Jonathan Livingston випустили пісню на вірш Ліни Костенко

Сьогодні, 11 грудня, лейбл Masterskaya випустив чергову компіляцію найцікавішої музики, яку їм присилають музиканти. Серед цих треків – новий сингл проекту Jonathan Livingston.

Пісня отримала назву Люблю. В основі – вірш «Недумано, негадано…» зі збірки «Триста поезій» Ліни Костенко. Як розповів фронтмен гурту Андрій Пантюх, вірш йому надіслала мама з проханням написати до нього музику.

> Jonathan Livingston: «У музиці не може бути конкуренції»

«Це безперечно один з найбільш музичних і красивих віршів, які я мав задоволення читати. І для мене особисто, – честь мати можливість поділитись його музичною інтерпретацією зі своїм слухачем. Ми намагались зробити пісню максимально прозорою і музично – мінімалістичною, щоб головний акцент лишився на словах вірша», – пояснив Андрій.

Пісня Люблю є завершенням ліричної музичної лінії, який гурт почав з синглу Колискова та продовжив дебютним міні-альбомом Під зеленими осокорами. Ця платівка потрапила у підбірку найкращих релізів березня.


 Катерина Ятель

Вперше я почула Люблю на фестивалі Atlas Weekend, де пісню було важко розчути. Тим не менш на її реліз я чекала з нетерпінням. Дивовижно, як поезія Ліни Костенко резонує з поезією самих учасників Jonathan Livingston. Не менш дивовижно, як може звучати їх музика, яка немов лише для виду є на треці, до якої треба прислухатися, боячись зруйнувати магію навколо неї.

Минулого разу я писала, що наша задача – це слухати і не заважати Jonathan Livingston. З кожним новим релізом я у цьому лише переконуюсь.


Як кажуть учасники, Jonathan Livingston наразі вони працюють над записом нового альбому, який буде звучати абсолютно інакше за попередній. «Це будуть пісні з іншою тематикою та діаметрально протилежною енергією і емоційністю. Альбом буде про пошуки і втрати себе. Про гріховність і мораль. Про щастя і страждання», – пояснюють учасники. Його реліз попередньо заплановано на кінець весни 2019.

Фото: Facebook/Наталя Шумова

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024