Головна
>
LP
>

Луна опановує мистецтво саморозвитку на новому лонгплеї «Транс»

Луна опановує мистецтво саморозвитку на новому лонгплеї «Транс»

Співачка Луна випустила четвертий повноформатний альбом Транс, який складається з десяти пісень. За словами Луни, новий альбом натхненний клубним андеграундом. Транс вже доступний на стрімінгах Google Play, Apple Music та Deezer.

«У 2014 році я вперше побувала в київському клубі Closer і дуже надихнулася електронною музикою… Мій перший альбом – це страждання через кохання, драма, жертовність. Другий – бажання вирватися і знайти свій острів свободи. Третій альбом – це романтика, закоханість, політ душі. А четвертий – він про пошук стабільності і мій шлях до саморозвитку. Змінюються обставини життя, разом з ними змінюються і теми пісень», – каже Христина.

Пісня Лепестки – один із лейтмотивів нового альбому, зазначає виконавиця, який, втім, не можна назвати концептуальним. Це скоріше компіляція з пісень нового періоду в кар’єрі Луни. Тут є місце еклектиці. У альбомі можна почути життєстверджувальну Пальмиру, гіпнотичний трек Лунные гипнозы, аскетичний сінтвейв Осторожно, вже відомий аудиторії хіт Дельфини та інші треки.

Вже за тиждень, 11 жовтня, співачка вперше представить лонгплей наживо на сольному концерті в Києві в кіностудії ім. Довженка.

Пропонуємо також подивитись кліп на сингл Дельфіни з альбому Транс, який Луна випустила влітку.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024