Головна
>
Відео
>

Відео дня: природа і стихія у кліпі Луни на пісню з нового альбому

Відео дня: природа і стихія у кліпі Луни на пісню з нового альбому

Співачка Луна випустила кліп на сингл Дельфіни з майбутнього альбому Транс, реліз якого очікується у вересні. Автором кліпу на пісню став режисер Андрій Рубець.

«У пісні Дельфіни я співаю про свої почуття, розкриваючи їх через метафори природи і стихії. Дельфіни – це чиїсь бажання, які жадають моєї взаємності, але я їм більше не вірю. Ось і розповідаю про це в формі пісні. Кліп – яскрава динамічна субстанція стихії води, гіпнотизує і хвилюючою душу, а також яскравого танцю, який символізує рух», – розповідає Луна.

Зазначається, що зйомки розділилися на два етапи – перша частина матеріалу була відзнята на острові Балі, а друга – в Києві. Раніше режисер кліпу та співачка також працювали разом над кліпом на пісню Сіжкі.

Крім того, повідомляється, що 11 жовтня відбудеться великий концерт Луни у Києві, на якому співачка презентує нове шоу під назвою «Транс». Місце проведення поки тримається в секреті. А перед цим Христина дасть ряд концертів по Україні: 9 серпня – у Маріуполі, 10 серпня – у Харкові, 28 серпня – в Одесі. Під час виступів Луна співатиме власні хіти та пісні з нового альбому.

Читайте також: «Приятный мягкий звук, который типа ухо бережет»: Олесь Николенко о новом альбоме Луны

Нагадаємо, платівка співачки Заколдованные сны потрапила у список 18-ти найкращих українських альбомів 2018 року за версією LiRoom.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024