Головна
>
Новини
>

Оголошено дати проведення кінофестивалю Molodist Kyiv International Film Festival 2022

Оголошено дати проведення кінофестивалю Molodist Kyiv International Film Festival 2022

51-й Київський міжнародний кінофестиваль Молодість пройде 1-3 грудня. На фестивалі покажуть фільми міжнародної конкурсної програми, національний конкурс українських короткометражних фільмів, Українські прем’єри та фільми з традиційних позаконкурсних програм фестивалю.

Церемонія відкриття відбудеться 1 грудня, а церемонія нагородження —  3 грудня. Локаціями фестивалю стануть Будинок кіно, кінотеатр «Жовтень», а також Київський метрополітен.

Міжнародне журі обиратиме переможців у кожній зі секцій конкурсу: студентські, дебютні короткометражні та перші повнометражні фільми, а також Ґран-прі фестивалю.

Зауважимо, що грошові призи в міжнародному конкурсі цьогоріч не вручатимуться.

Крім офіційної частини, фестиваль проведе глядацькі дні. Тож 4-6 грудня будуть демонструватися повтори всіх фільмів програми фестивалю.

Програму обіцяють оголосити 10 листопада.

Нагадаємо, що цьогоріч національний конкурс кінофестивалю «Молодість» відбувся в межах 30-го Filmfest Hamburg (Гамбург, Німеччина) з 30 вересня по 5 жовтня. Переможцями стали стрічки «Стоп-Земля» Катерини Горностай і Leopolis Night Нікона Романченко.


Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» — найбільший сучасний кінофестиваль в Україні. До 2016 року проводився в останню декаду жовтня щороку. Це єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні з акредитацією міжнародної Асоціації Кінопродюсерів — FIAPF. 


Читайте також: На Takflix з’явилася «Земля» Довженка з саундтреком від «ДахиБрахи» та відновленими українськими інтертитрами

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024