Головна
>
Відео
>

Monatik ловить ритм: співак випустив один із найцікавіших кліпів за свою кар’єру

Monatik ловить ритм: співак випустив один із найцікавіших кліпів за свою кар’єру

Сьогодні, 19 квітня, Monatik презентував кліп на пісню LOVE IT ритм, головної пісні майбутньої платівки. Режисеркою відеороботи традиційно стала Таню Муіньо. Наразі – це один із найбільш образних та цікавих кліпів у кар’єрі співака.

Як розповіла сама Муіньо, перед нею стояла задача екранізувати те, про що співається у пісні – кожний здатний ловити ритм так, як лише він може його відчути. Відповідно до образів, які використані у пісні, проходив і масштабний кастинг героїв, які у результаті було вписано у вигаданий світ.

Діма Монатік пояснив у деталях, що означають образи, які було використано у кліпі. «Відеоробота LOVE IT ритм – це історія мого шляху за десять років життя у Києві, від першого кроку до сьогодні», – прокоментував він. Герой на початку відео відчуває себе інопланетянином, подібно тому як почував себе сам музикант, коли перебрався у столицю. Ковбой – це альтер-его, твій внутрішній герой, до якого ти намагаєшся дотягнутись, завжди впевнений у собі та вірний своїй справі. Вогонь – муза, ідея, якою ти гориш, те саме означає і рожевий колір у кліпі. Літак – момент, коли ти і твої мрії на висоті. Бібліотека – знання, до яких ти прагнеш, навчаючись та розвиваючись. Стадіон – ціль, яку ставить перед собою артист. І цей список можна розширювати без кінця та краю.


 Катерина Ятель

Цей трек та відео лише зайвий раз нагадують наскільки продумано діє Monatik у тому, як будує свою музичну кар’єру. Він загальної теми пісень, яка проглядалась від першого суперхіта Кружит і до пісень, які увійдуть у наступний альбом – Монатік говорить про мрію, до якої ти прагнеш, незважаючи ні на що. Тільки вже багато років цей образ мрії так чи інакше зашифрований у символізмі танцю. Те, що одним може комусь здатись одноманітністю музики, а другим – випрацюваним стилем музиканта, насправді виявилось багатосерійним концептом, до якого Monatik поступово підводив слухача, привчав його зчитувати трішки більше, ніж ти звик, дивлячись на черговий кліп на ютубчику. Де раніше Monatik брав справжніми бойовиками, як То, от чего без ума, тепер доповнюється лірикою та образністю, як у LOVE it Ритм.

Про кліп хочеться сказати окремо. Не секрет, що Таню Муіньо вміє як ніхто в Україні працювати із побудовою кадру, кольоропередачою та танцями. Так само не секрет і що Діма Монатік головний співак, що танцює. Нова відеоробота стала квінтесенцією їхньої співпраці. Саме такою і має бути творча синергія натхненних своєю справою людей. У загальній картинці, до якої не причепишся із технічного боку, закладений символізм, який можна розгадати, лише слідкуючи за підказками, які раніше лишав Monatik (ну або хоча б прочитати те, як він сам пояснює цей кліп вище).

Якщо чесно, то мені важко уявити більш концептуального та цілісного артиста у нас зараз.


LOVE IT ритм увійде у майбутній альбом Monatik, презентація якого запланована на найбільшому концертному майданчику України – НСК «Олімпійський». Відомо, що на цьому ж альбомі будуть також пісні То, от чего без умаVitamin D, Жизнь поет, дуети з Надьою Дорофєєвою та Ніною Матвієнко, а також презентована на  YUNA Music Awards 2019 пісня С.О.В.А. На стрімінгах вже доступне передзамовлення альбому, з якого ми знаємо, що всього на платівці буде 20 треків, і що на одному із них звучить реперка Alyona Alyona. До речі, її дебютник можна знайти тут.

Фото: прес-служба


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024