Головна
>
Відео
>

Неон та мінімалізм: Monatik презентував кліп на пісню «Сильно»

Неон та мінімалізм: Monatik презентував кліп на пісню «Сильно»

27 лютого Monatik випустив кліп на пісню Сильно із третього альбому Love it Ритм, рецензію на який можна знайти тут. Режисеркою кліпу вже традиційно стала Таню Муіньо.

За ідеєю кліпу головна героїня у виконанні моделі Анни Шуть уві сні занурюється в атмосферу майбутнього. Для зйомок відео вона проходила спеціальний тренінг з акробатами, аби змогти стрибнути на 30 метрів.

«Інколи, коли сильно любиш, здається, ніби потрапив у сон. Довкола нічого не існує. Лише невагомість та краса, на яку хочеться дивитися вічно. Зі всіх ракурсів. У будь-який час. Краса не знає меж, страхів та закінчення. Та, що пробуджує у вас творця, портрети якої хочеться малювати знову і знову, щоб емоції, які вона дарує, лишилися, застигли назавжди і ніколи не замовкали, а перетворювалися у музику, слова, вірші, пісні», – розповів співак.

Дивіться також концертне шоу Monatik на НСК Олімпійський. Окрім цього, Діма Монатік зараз виступає тренером на талант-шоу «Голос», на який ми регулярно випускаємо рекапи. Ознайомитися з ними можна тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024