Головна
>
LP
>

“Один із найцікавіших українських електронних альбомів цього року so far”. Monotonne та їх FOMO

“Один із найцікавіших українських електронних альбомів цього року so far”. Monotonne та їх FOMO

Monotonne презентували свій другий альбом FOMO на лейблі Dnipropop. FOMO — абревіатура від Fear Of Missing Out. Це поширений психологічний синдром втрачених можливостей.

На цьому альбомі Monotonne експериментують з ритмом, музичними розмірами та купою колаборацій. На платівці можна почути Grisly Faye, Tik Tu, Simon Stone, Milliways, Tone Art та багатьох інших музикантів. Натхненням для релізу стала мрійлива атмосфера музики 80-90-х років.

мініава ріс Артем Рісухін про FOMO:

«Monotonne випустили свій найкращий реліз. Ба більш, це один із найцікавіших українських електронних альбомів цього року so far. Не в останню чергу тому, що Юрі Буличеву та Лізі Колот вдалось нарешті знайти баланс між звуковим «задротством» та мелодійністю. Достатньо лиш послухати «City Labyrinth» та «To the Wild», щоб одразу оцінити, наскільки виріс проєкт з точки зору сонграйтерства. Складні розміри, мастеринг (Макс Андрух), відчутний наскрізний концепт — ці два роки були для Monotonne максимально продуктивними. Чи не єдине слабке місце альбому — тембральна й стилістична схожість вокальних партій на треках із запрошеними вокалістками. Так, я розумію ідею, яка стояла за цим, плюс, Юра вже давно працює і з Grisly Faye, і з Tik Tu. Втім мені не вистачило більшого розкриття голосів цих співачок, навіть ціною стилістичних акцентів самої платівки. Але попри це, FOMO — блискуча робота, і однозначна перлина лейблу Dnipropop

Гурт записував реліз на власній студії та зводив його власноруч. Мастерингом зайнявся Максим Андрух із DZ’OB, а автором обкладинки став Євген Гордєєв із Kurs Valüt.


Читайте також про дебютний мініальбом Monotonne.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024