Головна
>
Відео
>

Продюсер Morphom заспівав у новій пісні

Продюсер Morphom заспівав у новій пісні

Вчора, 14 травня, музикант та саундпродюсер Morphom презентував новий сингл Ти Знаєш і відео на нього. Окрім нього, у записі також взяли участь барабанщик Євген Косніц та діджей Ніл Тарасов. Трек також доступний на стрімінгових платформах, зокрема Deezer та Google Music.

«Ще на початку нульових я починав свій шлях у музиці з участі в різних метал-гуртах, де, у тому числі, був і вокалістом. У продюсування я прийшов у 2011 році. З цього моменту я перестав співати і мене захопила електроніка та музика для кіно. Знадобився час, аби підготуватись до нового марафону, який стартує прямо зараз, — розповідає Роман. — Сьогодні мені не так важливо, яким стилем назвуть мої нові композиції. Головне, щоб після першої порції слухач захотів ще».

Режисером відео став і сам автор пісні. Роман Черенов розповів, що не ставив собі на меті зняти «якусь драматургію, скоріше хотіли передати характер дівчини та загальну емоцію пісні». Головну жіночу роль виконала акторка Анна Сеттарова, яка також знімалась у дебютному кліпі музиканта LAUD.

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про те, що Morphom записав спільну пісню з гуртом Panivalkova. Послухати її можна за посиланням. 24 травня ці дві команди організовують вечірку на кораблі. Квитки на неї можна придбати тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024