Головна
>
Музика
>

«Ой куди ж ви голубочки»: слухаємо релізи цього тижня

«Ой куди ж ви голубочки»: слухаємо релізи цього тижня

Повернення ЮЮ до фольклору у сольній творчості та пісня про Щекавицю за яку не соромно; хто знайшов авторське звучання і хто не стане військовим експертом — слухаємо та обговорюємо релізи тижня в «маленькій кімнатці liroom».

Левко — EP Труднощі

Учасник легендарних Сонячних Котиків Левко випустив сольний мініальбом про труднощі дорослішання: сподівання про те, що не залишишся сам; нові справи, які підкидає доросле життя; пошук свого місця у великому світі.

Журналістка LiRoom Настя Ковток каже, що вийшло дуже приємне лоуфай-звучання, а тема пошуку себе в дорослому житті близька зумерам, та й не тільки.

Shy — LP Awkward Tunes

Інді-поп співачка Shy випустила англомовний лонгплей.

typeled — EP дуже багато питань

У коментарі для LiRoom виконавець каже, що цей мініальбом дуже важливий для нього:

«В нього я вклав свої емоції та переживання від переїзду, втрату друзів та близьких мені людей. Від цього всього з’являється дуже багато питань, що буде далі у житті».

ЮЮ — Голубочки 

Кліп на новий трек Голубочки відео дня на LiRoom. Втім, наш читач Максим Перепилиця каже, що це радше якісне мудвідео. А ви що скажете?

Enleo — чорнеморе

Enleo випустив перший сольний сингл чорнеморе та кліп на нього. За його словами, пісня розповідає про мрії мільйонів українців у перемогу. 

«Нарешті авторський сингл, а не переклад. Мені він створив вайб легкості, буквально занурив в атмосферу. Захотілося сісти в авто і поїхати до кримського узбережжя, як це зробили герої кліпу»,  — коментує журналістка LiRoom Дарія Борисович.

Shumei, Zlata Ognevich — Буревіями

Головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко каже, що Шумей знайшов своє авторське звучання і починає його використовувати:

«Це все ще звучить як похідна від творчості Пономарьова і Вакарчука водночас. Але це точно знайде свого слухача. Втім, іноді його клавіші все одно нас заносять в якийсь ресторанний вайб».

Валя Самурай — Нью вейв

Настя Ковток у захваті. Каже, трек хороший трек, а Валя — майбутня легенда українського андеру.
А ще чекає на обіцяне перевидання альбому українською мовою.

Brunettes Shoot Blondes — Stars Are Falling Down

Це перший сингл гурту за чотири роки. Олексій Бондаренко каже, що повернення можна вважати успішним, а сам трек дуже подібний по структурі й звучанню на The Neighbourhood:

«І це добре, бо це класний гурт. Brunettes Shoot Blondes завжди цілилися в Європу. А слухаючи Stars Are Falling Down, є відчуття, що слухаєш досвідчений європейський інді-рок, це завжди було основою їхнього стилю».

Діти інженерів, Халепа — Непотріб

За словами виконавців, це пісня про пошук шляху з цієї темряви депресивного епізоду, про думки та труднощі, із якими доводиться зіткнутись, та про слова, які не допомагають.

Є виконавці, де з перших нот можна розпізнати автора. Діти інженерів — якраз ті, хто не відходять далеко від свого стилю. Однак Halepa гармонійно вписалася на фіт, тема актуальна, звучить непогано.

Telema x Sleepy Andy — Відчай


Спільний трек івано-франківських музикантів Telema та Sleepy Andy розповідає про ліричного героя, який спустошений від подій, що відбуваються навколо та намагається заповнити пустоту, втопивши свій відчай у склянці. 

Love, Mary, Animado — Сон

Якщо перший трек Love, Mary, звучав, як Луна, то тепер виконавиця вибрала інший шлях. Олексій Бондаренко каже, що тепер за нею цікавіше спостерігати.

Сон друга спільна робота музикантів у якій вони поєднують клубну музику і ліричну історію.

Jerry Heil — На небі ні зорі

Джері Хейл співає про «звичайну дівчину, яка швидко збирається і  їде під Бахмут». Наш читач Дмитро Самсонов каже, що військовою експерткою Джері Хейл не стати.

SadSvit, Golubenko Дотики

Виконавці кажуть, що це пісня про незабутні відчуття від стосунків, що постійно нагадують про себе неначе опіки. 

Туча — Мій верше

«Хочу сказати, що це рідкість: пісня про Щекавицю, за яку не соромно», коментує музична оглядачка Лєра Зданевич.

Стас Корольов — your princess is in another castle

Ще один аудіовізуальний твір Корольова.

Логай — Божевільний

Божевільний і вільний Артур Логай каже, що створив це відео, щоб ви усміхалися.

Артур Логай — український актор театру і кіно. Зокрема, відомий своїми ролями у серіаліті «Київ вдень та вночі» та телевізійному серіалі «Вранці зілля копала». У далекому 2014 році брав учать у шоу «Х-фактор».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024