Головна
>
Музика
>

Відеошоу «Не за кадром»: Latexfauna про свій OnlyFans, майбутні колаби та новий альбом

Відеошоу «Не за кадром»: Latexfauna про свій OnlyFans, майбутні колаби та новий альбом

У межах відеопроєкту «Не за кадром» журналіст Рома Шишкін спілкується з артистами напередодні їхніх сольних концертів і показує, що відбувається за лаштунками. Учасником третього випуску в другому сезоні став Дмитро Зезюлін — фронтмен гурту Latexfauna.

Latexfauna — це київський інді-поп гурт, що грає у напряму чилвейв. Колектив був створений у 2015 році і зробив свій дебют на сцені під час фестивалю «Республіка» у 2016 році. Перший сольний концерт гурту відбувся в жовтні 2016 року в київському клубі Mezzanine. З 2017 року гурт співпрацює з лейблом Moon Records, і за цей час випустив ряд синглів, мініальбом «Season One» та два великі студійні альбоми: «Ajahuaska» та «Serbernar».

До складу гурту входять вокаліст Дмитро Зезюлін, гітарист Ілля Случанко, бас-гітарист Олександр Димань, клавішник Олександр Мильніков та барабанник Максим Гребінь.

У цьому році гурт вирішив підтримати Збройні Сили України, створивши профіль на платформі OnlyFans. За підписку в 10 доларів учасники гурту обіцяли публікувати свої хтивки, невипущені релізи, а також раніше не представлені акустичні треки та «особливі моменти з подорожей». Гурт назвав цей спосіб збору коштів «розпуста проти рашизму».

Для просування свого аккаунту на OnlyFans гурт створив еротичний кліп на пісню Masandra. Кліп складається з однієї сцени та одного кадру. За словами виконавців — це зроблено навмисне, аби глядач захотів подивитися бекстейдж, який можна отримати за підписку на сервіс OnlyFans.

В інтерв’ю для «Не за кадром» Дмитро розповів про секрет успіху гурту, ставлення участі у Євробаченні, створення власного пива та творчість під час війни. 

22 та 23 грудня гурт Latexfauna дадуть два концерти в Києві на концертному майданчику Atlas. Квитки за посиланням.

Читайте також: Пісня за піснею: розповідаємо про новий альбом Latexfauna «Senbernar»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024