Головна
>
Музика
>

Відеошоу «Не за кадром»: Женя Галич про «останні» концерти O.Torvald, діяльність в ЗСУ та молодих артистів

Відеошоу «Не за кадром»: Женя Галич про «останні» концерти O.Torvald, діяльність в ЗСУ та молодих артистів

4 та 5 жовтня рок-гурт O.Torvald зіграв два концерти у Києві. Це були перші концерти гурту за довгий час, оскільки фронтмен гурту Женя Галич та гітарист Денис Мізюк служать у ЗСУ.

Женя Галич став героєм другого випуску другого сезону шоу «Не за кадром». У межах проєкту журналіст Рома Шишкін спілкується з артистами напередодні їхніх сольних концертів і показує, що відбувається за лаштунками.

O.Torvald — український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві. У 2017 році O.Torvald представляли Україну на «Євробаченні» з піснею Time. Докладно про історію гурту, якому цього року виповнилося 18 років, ми писали у великому матеріалі. Після початку повномасштабного вторгнення гурт давав поодинокі благодійні концерти, а влітку 2023-го випустив ЕР Голосові.

В інтерв’ю для «Не за кадром» Женя Галич розповів, чому ці концерти мали стати для гурту останніми, про свою службу в ЗСУ, що він думає про молоде покоління українських музикантів та співпрацю зі Структурою Щастя. Також музикант поділився враженнями про повернення на сцену після паузи.

Щоб не пропустити наступні випуски, підписуйтеся на наш YouTube-канал.


Читайте також: Відеошоу «Не за кадром»: Структура Щастя та Sad Novelist про труднощі співпраці, наркотики, яблука і кроликів

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024