Головна
>
Новини
>

Це нарешті сталося: Океан Ельзи випустив кліп на пісню «Весна»

Це нарешті сталося: Океан Ельзи випустив кліп на пісню «Весна»

Гурт Океан Ельзи представив відео на пісню Весна та поділився деталями майбутньої платівки. Тут поєднуються експериментальний (у контексті творчості гурту) звук та звичні теми.

Тема весни як метафори до відродження, любові та оновлення лунає в піснях Океану Ельзи вже досить давно. З останнього — дуетна пісня з Один в каное, Місто Весни, присвячена рідному для обох гуртів Львову.

«Мабуть, оскільки я народився і перший свій подих зробив навесні – це нарівні підсвідомого. Для мене ця пора — це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому і переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку.

Весна — це кохання. Тому я не міг тут не згадати французів Аполлінера, Рембо і Верлена. На мій погляд, їхнє ставлення до кохання є еталонним у світовій поезії, тому що так про любов щемливо, чесно, боляче, але при цьому до кінця, на розрив, мало хто писав», — пояснив фронтмент гурту Святослав Вакарчук.

На думку Вакарчука Весна звучить у дусі часу, оскільки саунд Океану Ельзи змінюється. Також музикант натякає, що гурт готує нову платівку, де ми почуємо оновлених ОЕ.

«Більшість пісень на альбомі буде нових. Група думає, чи включати у нього всі сингли, які були випущені протягом минулих років. І не виключено, що деякі з них ми залишимо на наступний раз. Оскільки цей альбом у найближчі пару років точно не останній», — розповідає Святослав.


Нагадаємо, в серпні 2020 року «Океан Ельзи» презентував кліп Коли ми станемо собою.

А нещодавно ОЕ оголосив першу дату великого Світового туру 2022-2023 років на підтримку нового альбому. Перший виступ в межах туру відбудеться 25 червня 2022 року у Києві, на  НСК «Олімпійський». 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024