Головна
>
Музика
>

Джамала випустила мініальбом — «Поклик»

Джамала випустила мініальбом — «Поклик»

Сьогодні, 28 жовтня, українська співачка Джамала випустила EP Поклик. Це її десятий альбом. Уперше новий матеріал буде виконано на благодійному концерті в київському Музеї Ханенків. Також його можна буде почути наживо у Варшаві та Кракові.

Новий альбом особливий тим, що був записаний у різних куточках Європи, де Джамала виступала на підтримку України після початку повномасштабної російської агресії. Співачка зазначила, що в цей період переживала тугу за рідними людьми, а також гордість за свою рідну країну.

«За цей рік багато хто з нас почув свій поклик. Боротися. Рятувати. Любити. Для мене цей запис сповнений теплих почуттів до сміливих людей, які ніби все життя невтомно борються за власну волю й величну культуру», — розповіла вона.

До Поклику увійшло 4 треки:

  • Take Me To A Place;
  • Закохана;
  • Be Brave, Be Different;
  • Сину.

Усі пісні альбому мають елементи близьких Джамалі культур — кримськотатарський музичний інструмент дойру, народний спів, поезію Василя Симоненка.

Уперше альбом прозвучить наживо 5 листопада у Національному музеї мистецтв імені Ханенків, який 10 жовтня постраждав від обстрілів Росії. Усі кошти з продажу квитків підуть на благодійні потреби. Також Поклик презентують у Польщі — 13 листопада у Варшаві та 15 листопада у Кракові.

Послухати онлайн можна на платформах Spotify, Apple Music, Deezer та YouTube Music.

Нагадаємо, що попередній EP Джамали 5:45 вийшов у квітні минулого року. Реліз був сповнений електронної музики й колаборацій з українськими музикантами, зокрема alyona alyona, Koloah, Vakula та іншими.


Читайте також: Відео дня: дивимося відео на трек «нік кейв» проєкту warнякання

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024