Головна
>
Відео
>

Postman випустив лайв-пісню, історія якої дуже зрозуміла кожному

Postman випустив лайв-пісню, історія якої дуже зрозуміла кожному

6 квітня на ютуб-каналі Watra вийшов лайв музичного проєкту одного із засновників лейблу – Костянтина Почтаря aka Postman. Він презентував нову пісню, що отримала назву Антарктида.


LiRoom є інформаційним партнером лейблу WATRA


Ми попросили Почтаря розповісти історію появи цього лайву й отримали оповідь, яку особливо просто перенести на власний досвід зараз:

 Костянтин Почтар, Postman, співзасновник лейблу WATRA

«Я написав її тиждень тому. За день до того я дивився документалку BBC про дику природу і там був момент про нарвалів. Вони всю зиму живуть, відрізані від океану, а коли настає весна, айсберги тріскаються і цими тріщинами вони випливають. Наступного дня я прокинувся о 5 ранку. І от я сидів, думав про нарвалів і дивився, як встає сонце. І мені теж страшенно хотілось втекти кудись.

А там мені написав друг, що він хоче зняти відео. Я йому кажу – то я приїду. Він живе у Веддінгу, це в іншій частині міста, на вєліку спустило колесо, а насосу не було вдома. І це, звичайно, поганий приклад, але я вийшов з дому, їхав в порожньому с-бані вночі, не торкаючись билець. І у вагоні було кілька бездомних і пару фріків, що говорили самі з собою. Я слухав у навушниках ремікс «Білого альбому» і дивився, як вони відкривають рот. Пахло сечею і розлитим пивком. На якійсь станції зайшов чувак і почав грати на флейті. І він грав кілька зупинок поспіль, ще й у тональності треку в моїх навушниках. Грав просто так, грошей він не просив.

У тому будинку навпроти, на фоні якого я співаю чуваки внизу продають шавуху на виніс і поки ми знімали, у них робив замовлення поліцейський патруль. Сусіди вище курили на балконі косяк і не розмовляли, поки я співав. А ще це відео зняте з першого дублю. На балконі було дуже холодно і я уявляв, що граю на крижині і дрейфую порожнім нічним містом.»


Нагадаємо, що у листопаді 2019-го Postman презентував повноформатний альбом на лейблі WATRA. Він отримав назву City Freak. Більше про лейбл WATRA можна дізнатися з нашого інтерв’ю зі співзасновниками, а послухати музику їхнього ще одного артиста – Влада Гнатенка – можна тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023