Головна
>
LP
>

Проект Postman презентував альбом про пошуки себе

Проект Postman презентував альбом про пошуки себе

Сьогодні, 10 липня, проект Костянтина Почтаря Postman презентував альбом Everything is New. Платівка вже доступна на стрімінгах: Apple Music, Google Play, Deezer та Spotify.

В альбом увійшло 8 треків українською та англійською мовами. Перша пісня платівки, записана з норвезькою співачкою Аньою Оуен Вістер ми розповідали окремо тут. Автором слів та музики на альбомі став сам Костянтин. Вони були написані у Кракові, де музикант проживав впродовж чотирьох місяців. Він же зіграв на усіх музичних інструментах та оформив обкладинку альбому, використавши свої дитячі малюнки.

Запис проходив у червні в київській студії Lipkyzvukozapys під керівництвом Вадіка Лазарєва, колеги Костянтина по групі 5 Vymir, який також зіграв у пісні Holy War на українському народному інструменті колісній лірі.

«Головний герой цього альбому – людина, що стоїть на роздоріжжі і має зробити вибір – куди рухатись далі. Щоб зрозуміти справжні прагнення і окреслити свій шлях він відправляється у дорогу. Вона починається зі слів “Чому я такий чужий на своїй землі?”, а далі з кожною новою піснею герой отримує нові виклики і, шукаючи відповіді, пізнає себе», — розповів Postman.

Нагадаємо, що у вересні минулого року Postman презентував міні-альбом Being High.

Фото надано музикантом

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024