Головна
>
Новини
>

Postman презентував перший трек з майбутнього альбому

Postman презентував перший трек з майбутнього альбому

Сьогодні, 26 червня, Postman презентував перший сингл з майбутньої платівки. Він отримав назву I Mitt Sinn. Сингл вже доступний на Apple Music та Deezer.

У пісні I Mitt Sinn, окрім голосу самого Postman, також звучить норвезька співачка Аня Оуен Вістер, вокалістка тріп-хоп гурту Flunk.

Як розповів Костянтин, “Ми тусили у гримерці, співали Девіда Боуі, щось ще, грали свої пісні. Ближче до другої ночі більш вузькою тусовкою перемістились у готельний номер до Flunk. У мене був шматочок музики, до якої я півроку не міг написати слів і придумати мелодію. Тоді я включив диктофон і Аня почала співати. Наступного дня ми знайшлись у facebook i поки я набирався сміливості, щоб запропонувати зробити фіт, Аня написала мені повідомлення типу “Прикольно було. Якщо тобі потрібен жіночий вокал – я в грі”.

Костянтин Почтар сам зіграв на всіх інструментах, а записом і зведенням пісні займався його колега по групі 5 Vymir Вадік Лазарєв у київській студії Lipky Zvukozapys.

Everything is New – перша повноформатна платівка артиста, вихід якої заплановано на липень 2018 року. Наразі у проекту Postman є три міні-альбоми – Бали і Кораблі, про який він розповідав у нашому інтерв’ю, Context та Being High. Останній потрапив до нашої підбірки найкращих міні-альбомів минулого року.

Фото: Radoslaw Kazmierczak

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
3 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024