Головна
>
Новини
>

Кого українці найбільше слухали по радіо у 2019 році – за даними TopHit

Кого українці найбільше слухали по радіо у 2019 році – за даними TopHit

Ресурс TopHit підбив підсумки радіоротацій 2019-го року та назвав найпопулярніших виконавців та треки. Розбираємося, кого ж українці найбільше чули по радіо минулого року та аналізуємо ситуацію. 

Примітка: TopHit використовує дані не з усіх радіостанцій України. Точного переліку усіх джерел немає у публічному доступі. 

Найпопулярніші артисти року

Очолює першу двадцятку чарту гурт Океан Ельзи, який досі має майже 30 треків у ротації. Серед найпопулярніших пісень гурту – Без Бою, Не йди, Не твоя війна та Я так хочу. Гурт Святослава Вакарчука не випускав альбоми із 2016 року, випустивши з того часу шість синглів. Однак, це не заважає їм очолювати чарти вже кілька років поспіль.

Із зовсім невеликою різницею у кількості програвань – співачка Злата Огневіч. На відміну від ОЕ, виконавиця справді регулярно випускає нову музику – торік презентувала різдвяний альбом Сила Поколінь, а у 2018-му – українськомовну попплатівку Грані, в якій зібрала усі свої попередні хіти. У ротації знаходяться десять треків Огневіч.

Перші вісім позицій займають українські виконавці. Серед них гурти Kazka та Антитіла, співачки Alyosha, Тіна Кароль та NK, а також співак Ivan Navi. Закриває десятку співачка Lama, у ротації в якої 16 треків. Інформації про те, які це саме треки, на сайті поки немає. Нагадаємо, що із часів останнього альбому Назавжди (2013), виконавиця стабільно випускає по одному синглу на рік.

У першій двадцятці є лише два іноземні виконавці, а саме – Девід Ґетта та гурт Imagine Dragons.

У десятці найпопулярніших артистів на радіо в Україні:

Океан Ельзи
Злата Огневіч
Kazka
Alyosha
Ivan Navi
Тіна Кароль
Антитіла
NK
Девід Ґетта
Lama

Найпопулярніші пісні року

Топ-10 найпопулярніших пісень року очолюють іноземні виконавці – співачка Рита Ора із треком Let You Love Me та трек In My Mind електронного продюсера Dynoro. Із іноземних виконавців також є Девід Ґетта (Say My Name), Imagine Dragons (Natural) та Том Вокер (Leave a Light On). Усі інші – українські артисти. Із перспективи першої двадцятки ситуація не сильно змінюється, адже до неукраїнських пісень додаються Fading продюсера Ала Фарбена та співачки Ilira, Speechless продюсера Робіна Шультца та співачка Еріки Сіроли, а також пісня Sweet but Psycho співачки Ava Max.

Перший трек російською мовою з’являється аж на 23 позиції – пісня Пьяная Вишня Крістіні Орбакайте. Інші російськомовні треки у топі – Зацепила Артура Пирожкова (нагадаємо, що кліп на нього очолив рейтинг YouTube) на 25 позиції та LOVE IT Ритм Monatik на 35 місці.

У десятці найпопулярніших українських пісень:

Kazka – Плакала
Tayanna – Фантастична жінка
Время и Стекло – Дим
NK – Обіцяю
Сергій Бабкін – Де би я
Ivan Navi – Це вона (Зірка)
Друга Ріка – Секрет
Злата Огневіч – Єдиний
NK – Тримай
Злата Огневіч – Солодка кара


Дізнатися топ найкращих українських альбомів 2019 за версією редакції LiRoom можна за посиланням. Також ми випустили й інші підсумкові матеріали року, зокрема топ найкращих міні-альбомів 2019-готоп улюблених закордонних альбомівплейліст українських пісень та тести на знання подій в українській музиці та найкращих кліпів.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024