Головна
>
LP
>

Похмурий синт-поп із клубними бітами та фанком. Refinders випустили другий альбом

Похмурий синт-поп із клубними бітами та фанком. Refinders випустили другий альбом

Сьогодні вийшов другий альбом музичного проєкту Влада Вєлєєва Refinders. До платівки Day#1 увійшло вісім треків. Саундпродюсером альбому став Антон Карський, відомий також по роботі з Melovin та Kler. Альбом вийшов на лейблі Mnogo Vody.

Гурт Refinders з’явився 2018 року, до його складу увійшли Влад Вєлєєв, барабанщик Костя Нікітін і гітарист Дмитро Чернов. Сам Влад раніше записував музику під псевдонімом Veleev. А ще до цього встиг стати резидентом київського клубу Boom Boom Room. 


Прослухати альбом на стрімінгових платформах


«Це доволі потужний альбом, у якому заховано багато цікавих композиційних рішень. Попри те, що гурт позиціоную свою музику як романтичний синт-поп, я бачу тут набагато більше похмурого попу (привіт The Weeknd) та клубних бітів. Навіть фанкова Power Over Me несе меланхолійний вайб.

Як для першого прослуховування кидається у вічі серйозна робота над саундом та акуратне вписування живих інструментів в електронний ландшафт треків. Особисто мене найбільш зачепив Hope – не знаю, чи мені здається, але я відчуваю тут чітке цитування Рахманінова. Не часто таке зустрінеш в українській поп-музиці», – прокоментував головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко.

Сам Влад Вєлєєв розповідає про альбом таке:

«Це альбом про любовь і людські слабкості, про свободу і здатність боротись за неї. На приклад, на трек Your secrets мене надихнули спогаді про досить “угарний” клубний період мого життя, в треку йдеться про те, як демони заманюють дівчину у темне лігко своєї печери. Треки Dreamin та Sad Baby – це про сьогодення і наповнені моїми почуттями до майбутньої дружини Лади, почуттями любові, довіри і вдячності».


Нагадаємо, що агентство “Много Воды” нещодавно запустило групу компаній MOWA Group, до якої увійшли лейбли Mnogo Vody та PopCycle Records. Минулого тижня лейбл Mnogo Vody презентував новий проєкт Нати Сміріної – гурт Astronata.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати наш проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024