Головна
>
Музика
>

Sheetel зіграє у Львові на підтримку Musicians Defend Ukraine

Sheetel зіграє у Львові на підтримку Musicians Defend Ukraine

3 червня київський гурт Sheetel виступить з благодійним концертом у Львові. Кошти з концерту підуть на закупку амуніції музикантам, які воюють на фронті.

Sheetel — проєкт композитора та мультиінструменталіста Антона Шителя. У 2018 гурт дебютував з альбомом Mr.White і з того часу випустив ще кілька синглів. Наразі музиканти пишуть майбутній альбом, який планували ще до початку повномасштабної війни.

«Всі ми спробували біль на смак. Проте зараз, коли ми у відносній безпеці, є ті, хто відклав всі записи альбомів та інструменти подалі, та пішов сміливо боронити нашу свободу, ризикуючи власним життям. І саме таким людям присвячується цей концерт» — кажуть організатори.

Половина прибутку з квитків піде фонду Musicians Defend Ukraine. Його заснували у квітні Шпиталь Рекордс спільно з агенцією kontrabass promo i гуртом Love’n’Joy. Організація збирає кошти для потреб музикантів та інших представників індустрії, які нині перебувають у зоні бойових дій.

Наразі фонд збирає гроші для потреб батальйону «Госпітальєри», у складі яких воює сопілкар Михайло Адамчук. Відео з його грою на сопілці в окопі стало популярним у соцмережах, його публікував у себе навіть Генштаб ЗСУ.

Подія відбудеться 3 червня о 18:00 в Нижньому Залі Театру Ляльок в межах серії благодійних концертів «В Укритті». Квитки можна придбати за посиланням.

Послухати музику гурту можна на Spotify, YouTube Music, Bandcamp
та Deezer.


Читайте також: Polje випустив альбом «Kombinezon»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024