Головна
>
Музика
>

Крадене зерно, СРСР і Далі: дивимося нову роботу Ship Her Son і Паліндрома

Крадене зерно, СРСР і Далі: дивимося нову роботу Ship Her Son і Паліндрома

Ship Her Son (сольний проєкт Антона Шиферсона) презентував трек Alles Wird Gut із майбутнього мініальбому разом із кліпом. Робота присвячена темі вивезенню росіянами зерна з тимчасово окупованих територій України. Режисер — Степан Бурбан (Паліндром). 

Назва пісні з німецької означає «все буде добре». Це особиста рефлексія музиканта на повномасштабну війну. 

«Для мене ця робота про те, що, попри все пекло, яке зараз коїться, український народ все вивезе і країна знову засяє фарбами. Сам трек дійсно є рефлексією, він один із двох, що писався тоді, коли я трохи відійшов від 24-го лютого і почав дописувати альбом», — розповідає Антон у коментарі для LiRoom.

Незабаром на лейблі Dnipropop вийде новий EP Антона. Там будуть й інші треки, які показуватимуть, як Росія  відкочується в часи Радянського Союзу.

Режисер відеоряду —  репер і митець Паліндром. Це вже не перша спільна його робота із Ship her son. 5 березня музиканти випустили трек Спи. Це одна з перших пісень війни.

Відеоряд Alles Wird Gut — архівні матеріали з радянських документальних фільмів про посівну кампанію та збір урожаю. Між ними «25-м кадром» з’являються картини художників Франсиска Гойї, Сальвадора Далі, Отто Дікса, Ернста Людвіга Кірхнера, Джорджа Вазарі, Маттіаса Грюневальда. Всіх цих митців об’єднує тема війни. Так зображення, на перший погляд, мирного аграрного радянського життя тісно переплітається із реаліями сучасності. 

Антон Шиферсон каже, що повністю довірився Степану Бурбану в питанні режисури.

«При цьому я досить детально пояснив, що хочу. Я вніс лише кілька незначних правок, які не впливають на сюжет в постпродакшні».

А вже 3 липня у Києві на вас чекає живий виступ Ship her son. Деталі про подію за посиланням.


Ship Her Son — український електронний i пост-індастріальний музичний проєкт, заснований у квітні 2020-го року у Львові. Це one-man-band, утворений дніпрянином Антоном Шиферсоном. Артист розкидує по треках іронічні цитати, коментарі та слогани, перекладаючи їх на німецьку. 

Дебютна платівка Ship Her Son — Essen увійшла в нашу щорічну підбірку найкращих українських альбомів і посіла там 21 місце.


Читайте також: «Десь пройобуєшся, десь некомпетентний», — Паліндром про перший досвід волонтерства і бар’єри у творчій діяльності

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024