Головна
>
Відео
>

Гурт СКАЙ презентував кліп на пісню з “Євробачення-2017”

Гурт СКАЙ презентував кліп на пісню з “Євробачення-2017”

Сьогодні, 13 липня, гурт СКАЙ презентував кліп на пісню Я тебе люблю. З цією піснею гурт брав участь у національному відборі на “Євробачення”.

Сюжет кліпу поєднує сім новел про любов у різних виявах. У зйомках взяли участь українська модель з обмеженими можливостями Олександра Кутас, боєць АТО і учасник проекту “Переможці” Вадим Мазніченко, музикант церковного гурту Слово життя церкви Джордж Івезе та інші.

Режисером кліпу став Віктор Скуратівський, відомий за своєю співпрацею з гуртами ТНМК та Red Berlin. Оператор — Влад Воронін.

«Це наша друга спільна робота з хлопцями. Попередній кліп на композицію Go Go (2016) вийшов драйвовим і справжнім як і сама пісня: гонки, мотоцикли, герой і героїня, пристрасть і швидкість. Тут же зовсім інша історія, точніше їх сім, і всі, як і пісня — справжні і про любов», — прокоментував режисер.

фото: прес-служба СКАЙ
фото: прес-служба СКАЙ

Для зйомок кліпу СКАЙ значно розширили свій склад. Гурт запросив на знімальний майданчик музикантів Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.

«Коли ми записували Я тебе люблю то вирішили, що для більш повного звучання нам не вистачає багатоголосся інструментів, тому запросили до співпраці симфонічний оркестр Національної телерадіокомпанії України. Зараз у цьому відео ви побачите інший чудовий оркестр, який на своєму прикладі показує наскільки багато в нашій країні чудових майстрів музичної індустрії, — розповів фронтмен Олег Собчук. — Багато зірок мріють співати з оркестром на одній сцені, ми не виняток. Але в нашому випадку це ще й рок-балада! Ви навіть не уявляєте наскільки це круто. Мені дуже подобається».

Нагадаємо, що у вересні минулого року СКАЙ випустили п’ятий альбом Нове життя. У березні цього року гурт презентував кліп на одну з пісень лонгплею — Я буду йти.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024