Головна
>
Відео
>

Відео дня: фільм гурту Бумбокс про діджея Валіка

Відео дня: фільм гурту Бумбокс про діджея Валіка

Сьогодні, 12 квітня, гурт Бумбокс презентував вісімнадцятихвилинний фільм про Валентина Матіюка, який також відомий як діджей Валік. Відео вийшло під назвою «Скрейчово».

У ньому Валентин Матіюк розповідає про створення Голий Король та Люди, пояснюючи що, навіщо і як він семплив та використовував при роботі над альбомами. «Ми зняли 18-хвилинний фільм, який розповідає про роль діджея  в групі. Мета зйомки — просвітницька, я хотів щоб люди дізналися про те, що діджеї можуть не тільки включати музику й махати руками, а ще й грати на вертушках, як на музичному інструменті», — розповів діджей Валік.

Режисером фільму став Стас Гуренко. Як він розповів, «У мене, як і у багатьох любителів музики, професія діджея викликала лише одне питання: “Що це за чорна магія?!” Нарешті, завдяки цій зйомці, впали завіси таємниці і приховане стало явним. Я тепер і сам відчуваю себе трохи діджеєм. Взагалі, завжди цікаво робити фільми, які дозволяють побачити що  “за лаштунками” оточуючого нас світу. Ви не уявляєте, який обсяг роботи потрібно виконати, наприклад, заради одного єдиного звуку в пісні».

У квітні гурт Бумбокс продовжать тур «Голий Король», у рамках якого відвідають Тернопіль, Кам’янець та Краматорськ. Прочитати наші враження від київського концерту у Палаці Спорту можна тут. Найближчі концерти у Києві пройдуть 20 та 21 квітня, на яких вони зіграють перші три альбоми.

Фото: Оля Закревська

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024