Головна
>
Новини
>

Стас Корольов презентував фан-кліп на трек Rage

Стас Корольов презентував фан-кліп на трек Rage

На YouТube-каналі Стаса Корольова відбувся реліз пластилінового стоп-моушн відео на пісню RAGE. Це відео створене в домашніх умовах однією людиною — дядьком Стаса, Віталієм Корольовим (koroliov 275z).

На створення відео Віталія надихнув дебютний альбом Стаса О_х .

Альбом вийшов  14 травня 2021 року. Наш головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко розповідав, чому ця платівка шокує та звучить як одкровення.

Працювати над відеороликом Віталію доводилося буквально по ночах. В інший час він працює на заводі в місті Нікополь, куди переїхав на початку війни на Донбасі з Авдіївки.

«Знаєте, як в ситкомах на третій-четвертий сезон до головних героїв починають приїжджати якісь брати, мами, інші родичі, про яких до цього не було й згадки? Отак і в мене було: несподівано в гру вступає мій дядько. Його звуть Віталій Корольов, він — молодший брат мого батька» —  каже Стас.

Попри те, що це фан-кліп, Стас Корольов вирішив опублікувати відео з власного каналу. Артист вважає, що це потужна робота, яку мають побачити люди.

Щодо самого треку Rage, то, за словами Стаса, це пісня про психопатичний стан і ментальне дно».

«Для мене досить дивно, що цей трек став таким собі аудіальним emoji. Люди його цитують, коли… не знаю… загубили навушники. Але насправді він не стільки про злість і агресію, скільки про розум, увʼязнений всередині берсерку. Коли ти не маєш жодного розуміння, як заспокоїтися, і продовжуєш трощити усе навколо та випалювати себе зсередини. Це трек про нервовий зрив. Про психотичний стан. Про ментальне дно. Мабуть, правильно розуміють цей трек лише ті, хто був у цьому стані. А Віталік як раз на подив влучно візуалізував цю пісню. І от я не знаю, радіти цьому чи ні», — пояснює артист.

Послухати альбом можна за посиланням.

До речі, сольний концерт Стаса Корольова запланований на 5 березня 2022 року в Bel Etage. Ціна квитків стартує від 450 гривень і придбати їх можна  тут.

Нагадаємо, нещодавно свій дебютний альбом випустив дует Tember Blanche.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024