Головна
>
Відео
>

Stereorpheo випустили кліп на пісню “Щастя” – прем’єра відео

Stereorpheo випустили кліп на пісню “Щастя” – прем’єра відео

Проєкт Stereorpheo випустив відеокліп на пісню Щастя. Режисеркою стала Леся Мальська. Зазначається, що текст композиції взято зі збірки філософа Григорія Сковороди «Сад божественних пісень».

Зйомки кліпу проходили у Нью-Йорку і Києві. Головні ролі в ньому виконали Юлія Пєскова і український актор Дмитро Ярошенко.

«Пошук щастя, як показала мені робота над цією піснею і відео, – непростий процес, що веде крізь важку роботу, сумніви, конфлікти і різного роду перешкоди до очікуваного результату. А отже це щастя десь поруч – ми про це знаємо, але чомусь постійно забуваємо, продовжуючи пробиратися в нього заплутаними лабіринтами», – зазначає музикант Юрій Хусточка.

Stereorpheo – музичний проєкт, який з’явився 2016 року. Він заснований музикантом Юрієм Хусточкою, актором Дмитром Ярошенко, піаністкою Мариною Вознюк, барабанщиком Андрієм Надольським і французькою художницею Елен Абдені.

Нагадаємо, що Юрій Хусточка – колишній бас-гітарист гуртів Океан Ельзи та Esthetic Education, нині проживає у Франції. А актор Дмитро Ярошенко виконав головну роль – Василя Стуса – у фільмі “Заборонений”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
20 години тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024