Головна
>
Кіно
>

Український фільм «Сусідка» за сценарієм Ірени Карпи вийде онлайн

Український фільм «Сусідка» за сценарієм Ірени Карпи вийде онлайн

Українська романтична комедія «Сусідка» режисерки Наталі Пасеницької вийде на Netflix 12 липня. Про це повідомляється на сайті онлайн-кінотеатру.

Сценарій до стрічки написала українська письменниця, музикантка та журналістка Ірена Карпа. Зйомки фільму розпочали влітку 2021 року на локаціях у Києві.

Головний герой фільму Петро звик розпоряджатися своїм життям так, як йому зручно. Йому подобається проводити час у клубах та на вечірках. Усюди й завжди він популярний серед дівчат, однак зв’язувати себе серйозними стосунками не поспішає. Якось він заклався зі своїм кращим другом Олегом, що зможе місяць прожити під одним дахом із жінкою. Кандидатку довго не шукали — Олеговій сестрі Вероніці саме потрібне тимчасове помешкання. Вона щойно пішла від чоловіка-тирана та шукає новий дім і нову роботу. Та й з двійнятами-другокласниками будь-де на ночівлю не залишишся. Незабаром сусідство Павла і Вероніки призведе до низки змін.

Головні ролі у стрічці зіграли Артем Єгоров, Ксенія Мішина та Олексій Комаровський.

Саундтреками фільму стали пісні виконавців Kalush, Skofka, NK, Артема Пивоварова, Світлани Тарабарової, ВВ та Віктора Павлика. Головний саундтрек до фільму — пісня Інь Ян, яку виконали в дуеті Monatik та Roxolana.

Кінопроєкт «Сусідки» був одним із переможців Чотирнадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стоічки склала 9,78 мільйонів гривень при загальному бюджеті 14 мільйонів гривень.

Наталя Пасеницька — українська режисерка, відома створенням серіалів, короткометражних та повнометражних фільмів. За свою роботу «Без слів»(Speech!less) отримала головну нагороду на фестивалях The World Film Fair у Лос-Анджелесі та на австрійському Austrian National Film Festival у категорії «найкращий короткометражний фільм». Також відома роботою над проєктами «Порядна Львівська Пані», «Черговий Лікар, «Преподи» та інші.


Читайте також: Українські фільми на Netflix: що дивитися?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024