Головна
>
Новини
>

TAYANNA раптом відмовилася від участі у нацвідборі на “Євробачення”

TAYANNA раптом відмовилася від участі у нацвідборі на “Євробачення”

Українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) сьогодні заявила про те, що не братиме участі в національному відборі на пісенний конкурс “Євробачення”, який цього року пройде в Ізраїлі. Судячи з її повідомлення, TAYANNA не братиме участі не тільки в цьогорічному відборі, а й в усіх наступних. Своє рішення вона аргументувала тим, що головне змагання має бути не з іншими артистами, а з самою собою.

«А ще з часом, я все ж таки зрозуміла, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою. Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим з собою та мати силу приймати непрості рішення», – написала співачка.

TAYANNA була однією із фавориток відбору. Минулого року її виступ із піснею Леля став одним із найбільш яскравих на конкурсі, а співачка посіла друге місце, поступалися лише Melovin.

2017 року TAYANNA також мала всі шанси поїхати від України, але також зупинилася в одному кроці від перемоги та посіла друге місце. Тоді співачка поступалася гурту O.Torvald.

Того ж року TAYANNA випустила повноформатний альбом Тримай менеМинулого року співачка випустила успішний сингл та кліп на Фантастична жінка, із яким потрапила в ротації радіостанцій та телеканалів, а також проїхалася країною із масштабним туром.

Нагадаємо, що 9 лютого відбудеться перший півфінал відбору на “Євробачення” від України. У нашому матеріалі ми збираємо усіх артистів та пісні, які будуть змагатися.

Фото обкладинки: facebook TAYANNA

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024