Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Tember Blanche на пісню «Завтра»

Відео дня: дивимося кліп Tember Blanche на пісню «Завтра»

7 квітня дует Tember Blanche випустить свій другий альбом Ти лиш людина, а у переддень релізу, 6 квітня, вони презентували пісню Завтра та кліп на неї.

Завтра — це авторська інтерпретація вірша Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти — людина?». У цій пісні Tember Blanche поєднали легку весняну мелодію та посил про те, що треба спішити жити сьогодні, бо завтра може так і не настати.

Авторами кліпу стали Наталя Буковська та Дмитро Камінський з Natalka Production. У кліпі також зняли нову членкиню сім’ї Tember Blanche — коргі Зірку.

Нагадаємо, другий повнометражний альом Ти лиш людина розповідає про недосконалість людської натури, її слабкі сторони та невиправдані надії. До альбому увійшли 9 композицій,  кожна з яких розповідає про життєві ситуації, в яких герой проявляє свої людські слабкості.

30 квітня у Києві відбудеться концерт Tember Blanche, де лунатимуть пісні з нового альбому. Квитки на концерт можна придбати за посиланням. LiRoom є інформаційним партнером події.


Tember Blanche — це київський інді-поп дует Олександри Ганапольської та Владислава Лагоди, заснований 2020 року. У 2021 році вони випустили дебютний альбом Тут немає нікого, окрім нас, який став одним з найкращих альбомів того року за версією LiRoom.


Читайте також: Tember Blanche: «Ми не прагнемо до Олімпійського, це дуже ілюзорно»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024