Головна
>
Кіно
>

Tember Blanche випустили саундтрек до серіалу «Встигнути до 30»

Tember Blanche випустили саундтрек до серіалу «Встигнути до 30»

20 жовтня інді-поп гурт Tember Blanche випустили пісню Встигнути до 30, що стала саундтреком до однойменного серіалу від телеканалу «ТЕТ». Трек, як і серіал, має нагадати слухачам, що необов’язково досягати усіх життєвих цілей до умовної позначки в паспорті.

Серіал «Встигнути до 30» — це історія трьох різних за характером і поглядами на життя дівчат — Саші, Іри та Люби, які випадково опиняються в одному з київських барів у день свого 29-річчя. Іра замість омріяної обручки, отримала зраду коханого. Саша отримала підвищення, але втратила розуміння навіщо. А Люба проґавила свій шанс підкорити столицю своїми стравами. Героїнь найбільше лякає, що скоро їм буде 30, тож вони приймають рішення встигнути до того все, на що досі не наважувались. У цьому їх підбадьорює однокласник однієї з героїнь Фіма, який вже перетнув 30-річний рубіж, і насолоджується життям.

У головних ролях знялися Дар’я Петрожицька, Анна Кошмал, Анастасія Остреїнова та Дмитро Вівчарюк.

«Я граю Сашу. Це дуже серйозна дівчина з дуже серйозною освітою, яка втомилася від постійного контролю. І ось ви побачите, як її життя змінюється, коли дівчина вирішує жити справжнім життям. Буде цікаво, обіцяю», — розповіла Анна Кошмал. 

Влад та Олександра з Tember Blanche розповіли, що це їх перший досвід у написанні саундтреків. І додають, що головна ідея пісні — цінувати кожну мить життя, адже просто мати можливість жити за нинішніх умов — це вже неабияка розкіш:

«Дуже незвично писати пісню, коли є чіткі умови щодо тематики, настрою і навіть конкретних фраз. З одного боку, у написанні треку на замовлення відчувається обмеженість творчого прояву, а, з іншого, такий досвід дисциплінує і помітно розвиває навички сонграйтингу», — розповідає солістка Олександра Ганапольська.

Серіал «Встигнути до 30» з‘явиться на телеекранах 23 жовтня. Його показуватимуть щотижня з понеділка по четвер о 19:00.


Tember Blanche — це київський інді-гурт Олександри Ганапольської та Владислава Лагоди, заснований 2020 року. У 2021 році вони випустили дебютний альбом Тут немає нікого, окрім нас, який став одним з найкращих альбомів того року за версією LiRoom.У 2022 році до складу гурт приєднався барабанщик Андрія Яков’як. 

На початку квітня 2022 року гурт випустив другий повноформатний альбом Ти лиш людина й спеціально для рубрики «Пісня за піснею» розповіли про кожен трек з платівки. А вже 30 квітня Tember Blanche зібрали повний зал київського Bel Etage.


Читайте також: «Ой, чи то день, чи то ніч»: що відомо про виконавицю Kola?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024