Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп нa пісню The Unsleeping «Не сплю»

Відео дня: дивимося кліп нa пісню The Unsleeping «Не сплю»

Гурт The Unsleeping випустив кліп на пісню Не сплю. Мотиви пісні та кліпу передають моторошну атмосферу та настрій нічного кошмару. 

Пісня Не сплю вийшла наприкінці лютого цього року як рефлексія на воєнні події. У кліпі цю ідею посилили візуально. Автори відео обрали специфічні художні та технічні прийоми — діджитал-сканування простору та 3D-моделювання дійсності в реальному часі. Автором кліпу став Дмитро Заглінський, а режисером — Роман Волосевич. За словами Романа, і трек, і відеоробота мають на меті розповісти про переживання подій в Україні цивільними людьми:

«”Не сплю” специфічний, в ньому відчувається безсвідомо темний вайб, присутній цей художній елемент неприємності, disturbing. Мені здається, у нас з Дімою вийшло продовжити цей настрій у діджиталі. Бо кожну людину лякає, коли щось знайоме набуває дивних рис». 

The Unsleeping — рок-гурт з Києва, що був заснований в Умані в 2013 році. До нього входять вокаліст Женя Мороз. ударник Саша Олійник, гітарист Ваня Смірнов, гітарист Назар Слободяник та басист Діма Левченко. Гурт існує з 2013 року і за цей час випустили два мініальбоми — EP Somnia (2016) та EP Deviatve (2018). Останній став найкращим українським мініальбомом 2018 року у нашому рейтингу, а головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко написав на нього рецензію

У листопаді 2021 року бенд випустив пісню Dedved — перший сингл з майбутнього альбому, який мав вийти навесні 2022 року, але так і не вийшов.


Читайте також: Гурт Brunettes Shoot Blondes вперше за 4 роки випустив новий сингл

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024