Головна
>
LP
>

Прем’єра на LiRoom: ТНМК презентували перший альбом за чотири роки

Прем’єра на LiRoom: ТНМК презентували перший альбом за чотири роки

Сьогодні, 23 листопада, гурт ТНМК презентував альбом під назвою 7. Як можна здогадатись, він сьомий на рахунку гурту. Шукайте платівку на стрімінгах: Google PlayApple MusicAmazonDeezerTidalSpotify.

До альбому увійшли: саундтрек до фільму «Бобот та енергія Всесвіту» Друга Новина, святкова пісня Різдво рок-н-рол, свіжий трек Мій демон, пісня Хоббіт, яку ми колись чули в акустичному лайві та презентований раніше кліпом Ольги Навроцької сингл Янголи.

Одразу на двох піснях альбому записані й інші музиканти. Брати Гадюкіни заспівали на треці Гострі Ножі. А на пісні Робот жіночий вокал належить тріумфальній дебютантці цього року Аліні Паш.

«Для нас це експеримент. Ми вперше зробили альбом без скітів, які були у нас завжди. У реліз увійшло менше пісень, хоча це лише перша порція. Ми записали багато нового матеріалу. Далі буде!», – прокоментував вихід альбому Фоззі.

Спеціально до виходу альбому 7 ТНМК вирішили влаштувати радіо-челендж – за сім годин вони відвідають сім радіостанцій, де презентують по одній пісні. Слідкуйте за оновленнями #тнмк_radio_day.

Нагадаємо, що ТНМК – один з найвідоміших українських гуртів, історія якого починається ще у 90-х. Усього за свою майже двадцятирічну історію Фоззі та Фагот випустили сім альбомів (якщо рахувати сьогоднішній), останній з яких, Дзеркало, виходив аж у 2014-му. Тоді ж ми брали у гурту розгорнуте інтерв’ю.

Нещодавно ТНМК стали героями нашої рубрики, в якій ми згадуємо та називаємо 12 найкращих пісень найвизначніших українських гуртів. Послухати плейліст та прочитати наші коментарі можна за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024