Головна
>
Відео
>

TOLO4NYI презентував кліп, знятий в Нью-Йорку

TOLO4NYI презентував кліп, знятий в Нью-Йорку

Сьогодні, 6 вересня, TOLO4NYI презентував сингл Твоє ім’я з майбутньої платівки. Одразу з релізом пісні, було випущено і кліп.

Слова і музика пісні Твоє ім’я написані самим Женею Толочним. Саундпродюсуванням займався Кірілл Матюшенко, відомий за співпрацею з гуртом O.Torvald. Запис проходив на DYNAMIKA music та 8×8 production.

«Ця пісня – початок мого нового етапу. По-перше, вона українською. Кілька років я пишу пісні різними мовами, а зараз почав писати українською, просто так відчуваю. Минулого року я грав концерт в Києві – презентував EP, і найбільше на тому концерті людям сподобався трек Твоє ім’я, тому я вирішив не зважати на те що пісня занадто лірична, вона стала першим синглом нового альбому. Щодо музики – після експериментів в EP ЧерноеБелое з живим звучанням, мені хотілося чогось радикально нового, і я віддав аранжування треку Твоє ім’я саундпродюсеру Кіріллу Матюшенко з Білорусі. У нас Кірілл відомий роботою над останнім альбомом O.Torvald Нашілюдивсюди. Результатом я задоволений, трек досить точно передає мій емоційний стан зараз», — прокоментував музикант.

Твоє_ім'я_cover

Кліп на Твоє ім’я знімався у Києві та Нью-Йорку. Кліп знімали Кірілл Матюшенко та Павло Бекезін. «Відео складається з двох історій, знятих різними режисерами. Першу частину знімали з Кіріллом Матюшенко в Нью-Йорку в лютому 2017. Невеликою командою поїхали в Америку, орендували техніку і гуляли, закохані в це неймовірне місто. Головна героїня кліпу – прекрасна Елла Петрушко, не тільки круто працює в кадрі, а ще й ідеально знає Нью-Йорк і допомогла нам з вибором локацій, — розповів Женя Толочний. — Ми, на жаль, не встигли відзняти все, що планували того дня. За кадром лишився новенький Ford Mustang, який нам дістався безкоштовно для зйомки. Буває). Другу частина кліпу Твоє ім’я знімали з Павлом Безекіним в Києві цього літа, сюжетна лінія проста й емоційна, це такі собі привиди жінок і мене самого в дзеркальному відображенні. Це різний я і з різними емоціями та спогадами».

Нагадаємо, що TOLO4NYI у червні 2016 презентував дебютний міні-альбом ЧерноеБелое. Женя Толочний також відомий як вокаліст гурту Скрябін.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024