Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: нестор про новий мініальбом «причинно-наслідкові звʼязки»

Пісня за піснею: нестор про новий мініальбом «причинно-наслідкові звʼязки»

6 жовтня емо-реп-виконавець нестор випустив новий мініальбом причинно-наслідкові зв‘язки. До нього увійшло пʼять треків у хіп-хоп звучанні, в яких нестор «вбиває себе вчорашнього заради того, щоб оновитися та дати життя собі сьогоднішньому».

Спеціально для рубрики «Пісня за піснею» нестор розповів про кожен трек з альбому.

нестор — 22-річний емо-реп-виконавець із Черкас, підписант BlackBeats — українського музичного лейбла та дистрибутора. Випускає музику з 2021 року. До весни 2022 року співпрацював з музичною спільнотою «Світанок» з Івано-Франківська. У лютому 2023 року випустив свій перший повноформатний альбом Таємниці Полішинеля, назвавши цей реліз «альбомом, довжиною в життя». Більше про свій старт як артиста нестор розповів в інтерв‘ю за посиланням.

У липні 2023 року вийшов його спільний з Libenson LP Виходячи з кімнати. Для Libenson це був дебют, а для нестора — робота над помилками.

В альбомі причинно-наслідкові зв‘язки є спільний трек з виконавицею Nadeen, а також з Libenson.

Далі — пряма мова виконавця.

bitch talk

Це фокус-трек альбому про доведення висоти власного его до абсурдності. В сніппеті до мініальбому зображений образ егоцентричного, самовпевненого, «піжонистого» брехуна. Він вдає розкішне, успішне життя, при цьому в кадрах не має жодного предмета, який він би купив. Біт спродюсував reborn. Саунд ідеально підійшов до настрою картини.

16

Ця робота, точніше друга її частина, контратакує сенс її першого хуку та майже весь посил bitch talk. Це перехід від ілюзії до реальності. Визнання та зняття масок. Презентація істинної чутливості до людей та залежності від них. Знову чудова робота у вже знайомій багатьом співпраці з продюсером Libenson’ом.

рецепт

Пісня не про заздрість і наркотики, а про те, як важливо залишатися собою. Артисти розмірковують про вузький світогляд та упередженість з боку оточуючих. Це вже друга наша спільна робота з Nadeen. 

тілом

Трек більше про життя, ніж про смерть. Я не хочу просто існувати, я хочу бути щасливим і насолоджуватися всім, що відбувається навколо. Я хочу жити так, як мені заманеться, бо в іншому випадку ніщо не матиме сенсу.

wassup?!

Ми закінчуємо цю «історію» ще однією роботою на біт, який створив reborn, і вона має дзеркальність до bitch talk. Це ніби відкриття душі, прийняття та претензія. Критика соціуму та його установ. За щасливе життя потрібно боротися.

Почути новий альбом можна буде наживо на першому сольному концерті нестора в Києві, 13 жовтня у клубі Mezzanine.

Вхід: за квитками


Читайте також: Плейлист «Хоробрих міст»: що слухати на благодійній події від Ukraїner?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024