Головна
>
Новини
>

Відео дня. Гурт Trip Inside Me випустив перший за п’ять років сингл

Відео дня. Гурт Trip Inside Me випустив перший за п’ять років сингл

18 листопада київський рок-гурт Trip Inside Me випустив першу за останні п’ять років роботу. Це трек, що називається Eternal Maze та тематичне відео до нього.

За сюжетом історія розгортається навколо стародавнього єгипетського художника-муляра Сеннеджема. Наприкінці 19 століття була знайдена не пограбована гробниця. Це одна з найкрасивіших збережених гробниць, на стінах якої зображено, де бог Анубіс магічними рухами рук “зігріває”. серце мумії Сеннеджа. Власне, з цього і починається історія у відео. А далі – Анубіс проводить художника до потойбіччя, розкриває йому «сакральні правду та брехню» і розповідає хто насправді є богами Єгипту.

У коментарі для видання Neformat учасники гурту розповіли, що працювали самостійно не лише над піснею. Йдеться й про роботу над відео, яка включає ілюстрацію, анімацію та монтаж.

Що відомо про Trip Inside Me?

Це столичний психоделік/артрок гурт, який заснували Яна Єлишева та Микола Одинцов. Згодом дует продовжив свою діяльність у Німеччині.

Гурт вже випустив один повноформатний альбом Open One Of The Doors у 2016 році, але потім на тривалий час припинили свою діяльність.

Про перший дебютний альбом гурту ми  розповідали у 2016 році. І саме з цим альбомом гурт потрапив на 16 місце у рейтингу найкращих альбомів за 2016 рік за версією LiRoom.

Нагадаємо, нещодавно Саша Буль презентував першу сольну роботу за півтора року. 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024